GEANNULEERD - Online workshop Fiets- en wandeltochten maken (smartphone)

23 september 2020, van 10:15 tot 12:15 | Digitaal (online)

Kosten: Leden € 10,00 | niet-leden € 12,00 | Ooievaarspas € 6,00

Aan de hand van enkele apps leert u hoe u met uw smartphone en GPS routes kunt downloaden voor fiets- en wandeltochten. U hoeft, ook zonder internet, nooit meer de weg kwijt te raken. Ook krijgt u tips hoe u uw smartphone op de fiets kunt bevestigen.

De online workshops volgt u thuis op uw computer of tablet. Geheel Corona veilig. Voor deze onlineworkshops is kennis van uw apparaat en een goede internetverbinding vereist. Na aanmelding ontvangt u tijdig informatie hoe u via internet verbinding kunt maken met de online lespagina van SeniorWeb aan de Vliet.

• Wanneer: 23 september
  • Waar: online (via uw computer met internet)
  • Prijs per kaartje: Leden € 10,00 | niet-leden € 12,00 | Ooievaarspas € 6,00

DEZE WORKSHOP IS GEANNULEERD I.V.M. TE WEINIG AANMELDINGEN.

U heeft een printer nodig om de kaartjes van uw aanmelding af te drukken. Hiervoor is het noodzakelijk dat Adobe Reader op uw computer is geïnstalleerd. Heeft u dit nog niet geïnstalleerd dan kunt u Adobe Reader gratis downloaden.

AANMELDEN IN DE BIBLIOTHEEK

Als u geen gebruik maakt van internet, dan kunt u zich vooraf aanmelden in de bibliotheek. Bij aanvang van de workshop kunt u alleen deelnemen als er nog plaatsen beschikbaar zijn.

Wilt u graag online een kaartje kopen maar lukt dit niet? Neem dan contact met ons op via het contactformulier.