Workshop: Fotograferen en filmen met de iPhone en/of iPad in Voorburg

4 mei 2018, van 14:00 tot 16:00 | Locatie Voorburg | Koningin Julianalaan 257 | 2273 JG Voorburg

Kosten: leden € 10,00 | niet-leden € 12,00 | Ooievaarspas € 6,00

In deze workshop vol praktische tips leert u hoe u beter en leuker kunt fotograferen en filmpjes kunt maken met uw iPhone of iPad. Wat betekenen al die icoontjes, hoe stelt u uw apparaat het beste in en hoe bewerkt en beheert u foto’s en video’s?

Voor de workshop neemt u uw eigen opgeladen iPhone en/of iPad mee.

• Wanneer: vrijdag 4 mei 2018
  • Waar: de Bibliotheek aan de Vliet - locatie Voorburg
  • Adres: Koningin Julianalaan 257, 2273 JG Voorburg
  • Prijs per kaartje: leden € 10,00 | niet-leden € 12,00 | Ooievaarspas* € 6,00

*De korting met de Ooievaarspas geldt alleen bij de kaartverkoop aan de balie in de bibliotheek.

Koop nu online uw toegangskaart en betaal via iDEAL:

Als u online uw kaartjes koopt, heeft u een printer nodig om de kaartjes af te drukken. Hiervoor is het noodzakelijk dat Adobe Reader op uw computer is  geïnstalleerd. Heeft u dit nog niet geïnstalleerd dan kunt u Adobe Reader gratis downloaden.

KAARTVERKOOP IN DE BIBLIOTHEEK

Als u geen gebruik maakt van internetbankieren, dan kunt u vooraf een kaartje kopen in de bibliotheek. Aan de zaal is het alleen nog mogelijk om kaartjes te kopen zolang de voorraad strekt.

LET OP: U kunt bij ons in de bibliotheek alleen betalen met uw pinpas of met het tegoed op uw bibliotheekpas. Wij nemen geen contant geld aan.

U KUNT DEZE CURSUS OOK VOLGEN IN

Bent u niet in de gelegenheid om op deze datum naar de cursus te komen?
U kunt deze cursus ook volgen in:

Wilt u meer informatie of heeft u vragen over deze cursus? Neem dan contact op met SeniorWeb:

• Hans Imhoff: 06 112 74 139
  • Henk Selling: 070 395 28 48