Online workshop 'Praktisch gebruik van Apple Icloud'

8 oktober 2020, van 10:15 tot 12:15 | Digitaal | online

Kosten: Leden € 10,00 | niet-leden € 12,00 | Ooievaarspas € 6,00

In deze online workshop leert u over iCloud, de online opslagruimte van Apple. Hoe stelt u iCloud in en synchroniseert u onder andere contacten, agenda, notities en herinneringen tussen uw apparaten. Waar kunt u bestanden bewaren, zodat ze op uw iPhone, iPad en laptop beschikbaar zijn.

U hebt naast de pc waar u de les volgt uw iPhone en of iPad klaarliggen.U hebt ook uw Apple-ID en wachtwoord paraat (ingesteld), die heeft u nodig om iCloud goed in te stellen.

De online workshops volgt u thuis op uw computer of tablet. Geheel Corona veilig. Voor deze online workshops is kennis van uw apparaat en een goede internetverbinding vereist. Na aanmelding ontvangt u tijdig informatie hoe u via internet verbinding kunt maken met de online lespagina van SeniorWeb aan de Vliet.

• Wanneer: donderdag 8 oktober
  • Waar: digitaal (op uw pc met internet)
  • Prijs per kaartje: Leden € 10,00 | niet-leden € 12,00 | Ooievaarspas € 6,00

Koop nu online uw toegangskaart en betaal via iDEAL:

U heeft een printer nodig om de kaartjes van uw aanmelding af te drukken. Hiervoor is het noodzakelijk dat Adobe Reader op uw computer is geïnstalleerd. Heeft u dit nog niet geïnstalleerd dan kunt u Adobe Reader gratis downloaden.

AANMELDEN IN DE BIBLIOTHEEK

Als u geen gebruik maakt van internet, dan kunt u zich vooraf aanmelden in de bibliotheek. Bij aanvang van de workshop kunt u alleen deelnemen als er nog plaatsen beschikbaar zijn.

Allemaal Digitaal!

Deze workshop is onderdeel van het Allemaal Digitaal! programma. ‘Digitaal’ is een heel belangrijke taal geworden in onze samenleving. En nodig om hedendaags te kunnen communiceren met elkaar en vele (overheids)instanties. Om ‘digitaal fit’ te blijven biedt de Bibliotheek aan de Vliet in samenwerking met SeniorWeb aan de Vliet u inspiratie, educatie en ondersteuning. Zo kunt u optimaal en veilig gebruikmaken van de digitale wereld.

Allemaal Digitaal

Wilt u graag online een kaartje kopen maar lukt dit niet? Neem dan contact met ons op via het contactformulier.