Workshop ‘Samen Kunst Kijken - Voeding in de kunst’

3 november 2018, van 11:00 tot 13:15 | Locatie Rijswijk | Generaal Eisenhowerplein 101 | 2288 AG Rijswijk

Kosten: Leden € 10,00 | niet-leden € 15,00

Docente Naomi Lamens neemt u mee in de bijzondere wereld van kunst via Samen Kunst Kijken.

Interactieve lezing

In deze interactieve lezing wordt er in groepsverband gekeken naar verschillende kunstwerken met het thema ‘Voeding’. Hierbij is niet het belangrijkste wie de kunstenaar is of wat de stijl is, maar juist het verhaal dat eruit spreekt.

Samen ontraadselen we het kunstwerk door te bespreken wat we zien en wat we aan het werk ervaren. En hiervoor hoeft u geen kunstkenner tezijn!

Aansluitend geniet u samen van een lekkere lunch.

• Wanneer: zaterdag 3 november 2018
  • Hoe laat: workshop 11:00 - 12:30 uur | lunch 12:30 - 13:15 uur
  • Waar: de Bibliotheek aan de Vliet - locatie Rijswijk
  • Adres: Generaal Eisenhowerplein 101, 2288 AG Rijswijk
  • Prijs per kaartje: leden € 10,00 | niet-leden € 15,00

Koop nu online uw toegangskaart en betaal via iDEAL:

AANMELDEN IN DE BIBLIOTHEEK

Als u geen gebruik maakt van internetbankieren, dan kunt u vooraf een kaartje kopen in de bibliotheek. Bij aanvang van de workshop is het alleen nog mogelijk om kaartjes te kopen zolang de voorraad strekt.

LET OP: U kunt bij ons in de bibliotheek alleen betalen met uw pinpas of met het tegoed op uw bibliotheekpas. Wij nemen geen contant geld aan.

Wilt u meer informatie of kunt u zich niet online aanmelden? Neem dan contact met ons op via het contactformulier.