Yvonne Keuls leest voor tijdens Voorleeslunch voor ouderen in Leidschendam

6 oktober 2017, van 12:00 tot 14:00 | Locatie Leidschendam | Fluitpolderplein 5, 2262 ED Leidschendam

Kosten: Gratis, vooraf aanmelden

Deze activiteit heeft in het verleden plaatsgevonden. Klik hier voor alle actuele activiteiten.

Met veel plezier ontvangen wij Yvonne Keuls op vrijdag 6 oktober 2017 in de bibliotheek in Leidschendam. Yvonne Keuls leest fragmenten voor uit 'Mevrouw mijn moeder'.

Met Mevrouw mijn moeder richt zij een liefdevol monument op voor haar bijzondere moeder. Het is een meeslepend en ontroerend verhaal over de Indische wortels van haar familie, over de repatriering naar Nederland, de vestiging in Den Haag en de herinneringen en verhalen van vroeger.

Het is ook een boek over mantelzorg, over de zorg om een de moeder die steeds ouder wordt en zelfstandig wil blijven wonen. Hoe de familie daar mee worstelt maar uiteindelijk iedereen toch groeit door de ontstane situatie.

Na de lezing staat er een heerlijke lunch voor u klaar. Yvonne Keuls zal tijdens de lunch bij u aanschuiven zodat u nog vragen kunt stellen en in gesprek gaan. Ook is er gelegenheid tot signeren. Boekhandel De Kler uit Leidsenhage verzorgt de boekverkoop van het werk van Yvonne Keuls.

DATUM - TIJD - LOCATIE - PRIJS

  • Wanneer: vrijdag 6 oktober 2017
  • Hoe laat: 12:00 - 14:00 uur
  • Waar: de Bibliotheek aan de Vliet - locatie Leidschendam
  • Adres: Fluitpolderplein 5, 2262 ED Leidschendam
  • Routeplanner: Google Maps (auto, ov, fiets of lopen)
  • Prijs per kaartje: Gratis, vooraf aanmelden

De lezing start rond 12:00 uur op de begane grond van de bibliotheek. Aansluitend kunt u op de etage* genieten van een lunch.

*De etage is te bereiken via een trap of lift.

ONLINE AANMELDEN

U heeft een printer nodig om de kaartjes van uw aanmelding af te drukken. Hiervoor is het noodzakelijk dat Adobe Reader op uw computer is ge├»nstalleerd. Heeft u dit nog niet ge├»nstalleerd dan kunt u Adobe Reader gratis downloaden.

AANMELDEN IN DE BIBLIOTHEEK

Als u geen gebruik maakt van internet, dan kunt u zich vooraf aanmelden in de bibliotheek. Bij aanvang van de lezing kunt u alleen deelnemen als er nog plaatsen beschikbaar zijn.

CONTACT

Wilt u meer informatie of kunt u zich niet online aanmelden? Neem dan contact met ons op via het contactformulier.

ACTIVITEITEN VAN DE BIBLIOTHEEK AAN DE VLIET

Wilt u meer meer weten over andere activiteiten in onze bibliotheek?