Zomerbioscoop bij Filmhuis Rijswijk: Lean on Pete

26 juli 2019, van 14:00 tot 16:30 | Filmhuis Rijswijk | Generaal Eisenhowerplein 101 | 2288 AG Rijswijk

Kosten: leden € 6,00 • niet-leden € 7,50

Charley Thompson is als zoon van een alleenstaande vader op zichzelf aangewezen. Wanneer ze naar Portland verhuizen gaat Charley werken bij Del Montgomery, die geld verdient met paardenraces. Charley sluit vriendschap met het oude renpaard Lean on Pete. Wanneer Del het paard wil laten slachten, gaat Charley er met het paard vandoor. Door de wildernis van Oregon en Wyoming gaat hij op zoek naar zijn geliefde tante die hij al jaren niet meer heeft gezien.

• Wanneer: vrijdag 26 juli 2019
  • Waar: Filmhuis - de Bibliotheek aan de Vliet - locatie Rijswijk
  • Adres: Generaal Eisenhowerplein 101, 2288 AG Rijswijk
  • Prijs per kaartje: leden € 6,00 • niet-leden € 7,50

Koop nu online uw toegangskaart en betaal via iDEAL:

Als u online uw kaartjes koopt, heeft u een printer nodig om de kaartjes af te drukken. Hiervoor is het noodzakelijk dat Adobe Reader op uw computer is geïnstalleerd. Heeft u dit nog niet geïnstalleerd dan kunt u Adobe Reader gratis downloaden.

KAARTVERKOOP IN DE BIBLIOTHEEK

Als u geen gebruik maakt van internetbankieren, dan kunt u vooraf een kaartje kopen in de bibliotheek. Aan de zaal is het alleen nog mogelijk om kaartjes te kopen zolang de voorraad strekt.

LET OP: U kunt bij ons in de bibliotheek alleen betalen met uw pinpas of met het tegoed op uw bibliotheekpas. Wij nemen geen contant geld aan.

TRAILER

Wilt u graag online een kaartje kopen maar lukt dit niet? Neem dan contact met ons op via het contactformulier.