1. Tarieven gelijk, langer open en ruimere uitleenvoorwaarden

Leden van de Bibliotheek aan de Vliet zijn in 2018 hetzelfde bedrag kwijt aan hun bibliotheekabonnement als in 2017. Verder is besloten de openingstijden in de locaties Leidschendam, Rijswijk en Voorburg uit te breiden. Tot slot wordt een aantal uitleenvoorwaarden verruimd.

13 november 2017

Bekijk details van Tarieven gelijk, langer open en ruimere uitleenvoorwaarden

2. Tess en Eline winnen Vredesposterwedstrijd in Voorburg

Woensdag 1 november werden ook in de bibliotheek in Voorburg de prijswinnaars van de Vredesposterwedstrijd, georganiseerd door Lionsclub Voorburg, bekend gemaakt. Aan Lia de Ridder, wethouder onderwijs, de eer om de twee prijzen uit te reiken.

7 november 2017

Bekijk details van Tess en Eline winnen Vredesposterwedstrijd in Voorburg

3. Winnaars Vredesposterwedstrijd Rijswijk

Woensdag 1 november was het een gezellige drukte in de bibliotheek. Hier werden de winnaars van de Vredesposterwedstrijd, georganiseerd door Lionsclub Rijswijk, bekend gemaakt.

2 november 2017

Bekijk details van Winnaars Vredesposterwedstrijd Rijswijk

4. 27 & 28 oktober: Pop-up Bazar in Voorburg

Niet dezelfde taal, maar wel verbonden door passie

23 oktober 2017

Bekijk details van 27 & 28 oktober: Pop-up Bazar in Voorburg

5. Enquête uitslag Huis van de Stad in Rijswijk

Eind juni is aan de direct omwonenden van het voormalig stadhuis aan de Generaal Spoorlaan een enquête verstuurd over het Huis van de Stad. Ook was deze enquête op de website en Facebook pagina van gemeente Rijswijk te vinden en is ze verstuurd naar de respondenten van Rijswijk 2030. Bijna 500 enquêtes zijn ingevuld. Inmiddels zijn de resultaten verwerkt.

20 oktober 2017

Bekijk details van Enquête uitslag Huis van de Stad in Rijswijk

6. Ontdek het in Delpher

Bent u benieuwd wat er in de krant stond op uw geboortedag? Wilt u meer weten over de geschiedenis van uw familie? Of bent u nieuwsgierig naar de geschiedenis van uw favoriete sportclub?

19 oktober 2017

Bekijk details van Ontdek het in Delpher

7. Ooievaars Kunst & Cultuurfestival 2017

Op zondagmiddag 19 november 2017 vindt voor de 15e keer het Ooievaars Kunst & Cultuurfestival plaats. Hét gratis festival voor alle Ooievaarspashouders en hun directe omgeving uit Den Haag, Rijswijk en Leidschendam-Voorburg.

18 oktober 2017

Bekijk details van Ooievaars Kunst & Cultuurfestival 2017

8. Lions Vredsposterwedstrijd 2017 van start

Met als thema The future of Peace: Vrede heeft de toekomst! organiseren Lionsclub Voorburg en Lionsclub Voorburg Prinses Marianne de Lions Vredesposterwedstrijd 2017. Samen met de basisscholen De Vijverhof, De Driemaster, Nieuw Vreugd en Rust, Professor Casimir en de Lusthofschool. Leerlingen van de groepen zeven en acht van deze scholen doen eraan mee.

11 oktober 2017

Bekijk details van Lions Vredsposterwedstrijd 2017 van start

9. Griezelige Kinderboekenweek van start gegaan!

Woensdag 4 oktober is de Kinderboekenweek van start gegaan. Het thema dit jaar is 'Griezelen' en het motto: Gruwelijk eng! In de bibliotheek hebben we tot en met 15 oktober leuke activiteiten voor je georganiseerd.

5 oktober 2017

Bekijk details van Griezelige Kinderboekenweek van start gegaan!