Nieuws

 1. Bibliotheek ontvangt €2.005 van Rabobank

  Afgelopen donderdag ontving de bibliotheek €2.005 van de Rabobank ClubKasCampagne. Tijdens een feestelijke bijeenkomst in het Cars Jeans Stadion werd de bibliotheek samen met L.S.V. en Scouting Hubertus-Brandaan in het zonnetje gezet door Tony Kruisland, lid Rabobank marktteam Leidschendam-Voorburg.

  19 maart 2018

  Bekijk details van Bibliotheek ontvangt €2.005 van Rabobank

 2. Bescherming van uw bibliotheekaccount met een beveiligd wachtwoord

  Tot voor kort ontving u als lid van de bibliotheek een (eenmalig bruikbare) pincode om uw bibliotheekaccount te activeren, waarna u direct een wachtwoord moest aanmaken. Als u uw tijdelijke pincode nog niet heeft veranderd in een wachtwoord, wordt de toegang tot 'Mijn Bibliotheek' per 15 maart geblokkeerd. U kunt dan via de optie “Wachtwoord vergeten” een nieuwe toegang krijgen. Dit kan alleen als uw e-mailadres bekend is bij de Bibliotheek aan de Vliet.

  15 maart 2018

  Bekijk details van Bescherming van uw bibliotheekaccount met een beveiligd wachtwoord

 3. Boekenweek | Activiteiten rond Jan Siebelink gaan niet door

  De activiteiten in de Boekenweek in Theater Ludens rond Jan Siebelink gaan wegens onvoorziene omstandigheden helaas niet door.

  6 maart 2018

  Bekijk details van Boekenweek | Activiteiten rond Jan Siebelink gaan niet door

 4. Politiek: Makkelijker kunnen we het niet maken, wel leuker!

  Op maandag 12 maart organiseert 125Procent voor de gemeente Rijswijk een jongerendebat, voor alle jongeren uit Rijswijk van 16 tot en met 26 jaar.

  6 maart 2018

  Bekijk details van Politiek: Makkelijker kunnen we het niet maken, wel leuker!

 5. Belastingspreekuur in de bibliotheek

  Woont u in Rijswijk? En hebt u hulp nodig bij uw belastingaangifte? U kunt dan terecht op het belastingspreekuur in de bibliotheek in Rijswijk op zaterdag 24 maart van 10:00 - 14:30 uur.

  1 maart 2018

  Bekijk details van Belastingspreekuur in de bibliotheek

 6. Werk aan jezelf met workshops van Indigo Preventie

  Indigo Preventie en de Bibliotheek aan de Vliet bieden de komende maanden weer gratis workshops aan onder de noemer ‘Werk aan jezelf’. Alle workshops worden gehouden in de bibliotheek in Rijswijk. Sinds vorig jaar werken Indigo Preventie en de bibliotheek samen. Omdat de workshops heel succesvol zijn, wordt er nu weer een nieuwe serie aangeboden.

  28 februari 2018

  Bekijk details van Werk aan jezelf met workshops van Indigo Preventie

 7. Ferry Mingelen leidt cultureel-maatschappelijk debat

  Dinsdagavond 13 maart leidt Ferry Mingelen in de Rijswijkse Schouwburg een cultureel-maatschappelijk debat met de lijsttrekkers van politieke partijen die in Rijswijk meedoen aan de gemeenteraadsverkiezingen van 21 maart.

  27 februari 2018

  Bekijk details van Ferry Mingelen leidt cultureel-maatschappelijk debat

 8. Extra activiteiten rond films in maart

  Bij drie van de vijf films die u in maart kunt zien in het Filmhuis Rijswijk zijn extra activiteiten georganiseerd. Hieronder vindt u een overzicht van deze activiteiten.

  26 februari 2018

  Bekijk details van Extra activiteiten rond films in maart

 9. Leden schilder- en tekenclub ‘Te Werve’ exposeren

  De leden van de Rijswijkse schilder- en tekenclub ‘Te Werve’ exposeren van 2 tot en met 31 maart bij de Kunstuitleen, in de bibliotheek aan het Generaal Eisenhowerplein 101.

  22 februari 2018

  Bekijk details van Leden schilder- en tekenclub ‘Te Werve’ exposeren

Lees meer