1. De Bibliotheek maakt je rijker: Glansrijk

Herken je dit? Iemand die altijd zijn leesbril kwijt is? Of boodschappen vergeet omdat hij geen lijstje maakt? Of met het opstellen van een CV worstelt?

18 september 2017

Bekijk details van De Bibliotheek maakt je rijker: Glansrijk

2. Strandwalfestival 2017

9 en 10 september 2017 is de negende editie van het jaarlijkse Strandwalfestival in Rijswijk. Tijdens deze dagen laat Rijswijk aan zijn inwoners zich van zijn beste kant zien. De toegang is gratis.

4 september 2017

Bekijk details van Strandwalfestival 2017

3. Cultureel Zomerfestival in Voorburg

Zaterdag 26 augustus 2017 is de 18e editie van het Cultureel Zomerfestival op het Koningin Julianaplein in Voorburg. Het programma is uitgebreider dan ooit te voren!

23 augustus 2017

Bekijk details van Cultureel Zomerfestival in Voorburg

4. Laat uw kunstwerk zien bij de ‘Open Wand’ tentoonstelling

Van 11 t/m 30 november stellen de bibliotheek en de Kunstuitleen hun ‘Wand’ beschikbaar voor alle amateurkunstenaars uit Rijswijk. Kunstenaars kunnen hun kunstwerk tot en met dinsdag 7 november inleveren. Op zaterdag 18 november is de opening van de ‘Open Wand’ tentoonstelling.

22 augustus 2017

Bekijk details van Laat uw kunstwerk zien bij de ‘Open Wand’ tentoonstelling

5. De toekomst van Leidschendam-Voorburg

De gemeente Leidschendam-Voorburg werkt aan de toekomst. Hoe deze eruit moet zien hoort ze graag van u. Om deze reden organiseert de gemeente deze zomer werksessies waarin onderwerpen worden besproken, die inwoners, ondernemers en bezoekers het meest belangrijk vinden.

18 augustus 2017

Bekijk details van De toekomst van Leidschendam-Voorburg

6. Taalproeverij in Rijswijk

Wilt u...beter leren lezen of schrijven? Samen praten? Uw kind helpen met huiswerk? Andere mensen helpen met taal? Kom en proef wat u in Rijswijk kunt doen! En neem gezellig iemand mee!

2 augustus 2017

Bekijk details van Taalproeverij in Rijswijk

7. Allemaal Digitaal! Cursusaanbod voor computer, tablet, e-reader en smartphone

Van beginner tot gevorderde gebruiker. Allemaal willen we wegwijs worden en op de hoogte blijven van de digitale samenleving. De Bibliotheeek aan de Vliet en SeniorWeb bieden in samenwerking inspiratie, educatie en ondersteuning voor optimaal en veilig gebruik van de digitale wereld.

20 juli 2017

Bekijk details van Allemaal Digitaal! Cursusaanbod voor computer, tablet, e-reader en smartphone

8. Blauwe zone Kessler Park wordt betaald parkeren

Van de gemeente Rijswijk ontvingen wij het bericht dat de blauwe zone aan het Kessler Park wordt omgezet naar betaald parkeren. Graag informeren wij u over deze omzetting.

12 juli 2017

Bekijk details van Blauwe zone Kessler Park wordt betaald parkeren

9. Mijn Bibliotheek, catalogus en Wise App tijdelijk niet beschikbaar

Zondag 16 juli 2017 krijgt het bibliotheeksysteem een update.

11 juli 2017

Bekijk details van Mijn Bibliotheek, catalogus en Wise App tijdelijk niet beschikbaar