Nieuws

1. Allemaal Digitaal! Cursusaanbod voor computer, tablet, e-reader en smartphone

Van beginner tot gevorderde gebruiker. Allemaal willen we wegwijs worden en op de hoogte blijven van de digitale samenleving. De Bibliotheeek aan de Vliet en SeniorWeb bieden in samenwerking inspiratie, educatie en ondersteuning voor optimaal en veilig gebruik van de digitale wereld.

20 juli 2017

Bekijk details van Allemaal Digitaal! Cursusaanbod voor computer, tablet, e-reader en smartphone

2. Blauwe zone Kessler Park wordt betaald parkeren

Van de gemeente Rijswijk ontvingen wij het bericht dat de blauwe zone aan het Kessler Park wordt omgezet naar betaald parkeren. Graag informeren wij u over deze omzetting.

12 juli 2017

Bekijk details van Blauwe zone Kessler Park wordt betaald parkeren

3. Mijn Bibliotheek, catalogus en Wise App tijdelijk niet beschikbaar

Zondag 16 juli 2017 krijgt het bibliotheeksysteem een update.

11 juli 2017

Bekijk details van Mijn Bibliotheek, catalogus en Wise App tijdelijk niet beschikbaar

4. Voorleescoördinatoren Boekstart in de Kinderopvang gecertificeerd

Op woensdag 5 juli zijn er weer nieuwe voorleescoördinatoren gecertificeerd. Tijdens een feestelijke bijeenkomst in de bibliotheek in Rijswijk kregen de medewerkers hun certificaat uitgereikt. Zij volgden de training in het kader van BoekStart in de kinderopvang.

6 juli 2017

Bekijk details van Voorleescoördinatoren Boekstart in de Kinderopvang gecertificeerd

5. Expositie kleurrijke quilts door Arnout Cosman

Van 4 juli tot en met 31 augustus exposeert Arnout Cosman met zijn prachtige en bijzondere quilts bij de Kunstuitleen in de bibliotheek in Rijswijk.

3 juli 2017

Bekijk details van Expositie kleurrijke quilts door Arnout Cosman

6. Openingstijden Bibliotheek Stompwijk - Dorpshuis

De bibliotheek in Stompwijk in het Dorpshuis is vanaf 7 juli op vrijdagavond en dinsdagochtend gesloten. Na de zomervakantie gaat de bibliotheek in het Dorpshuis op dinsdag weer open. De bibliotheek blijft dan op vrijdagavond gesloten.

26 juni 2017

Bekijk details van Openingstijden Bibliotheek Stompwijk - Dorpshuis

7. Peutervoorlezen gaat door na de zomervakantie

Woensdag 28 juni (Voorburg), vrijdag 30 juni (Rijswijk) en woensdag 5 juli (Leidschendam) wordt er voor de laatste keer voor de zomervakantie voorgelezen aan peuters in de bibliotheek. Maar na de zomervakantie is het Peutervoorlezen weer terug zoals u dat van ons gewend bent!

22 juni 2017

Bekijk details van Peutervoorlezen gaat door na de zomervakantie

8. Mooie resultaten in 2016 bij de Bibliotheek aan de Vliet

De Bibliotheek aan de Vliet kijkt met tevredenheid terug op 2016. Alle locaties trokken meer bezoekers. Ook het aantal leden gaf een positief beeld. Zeker de jeugd weet de bibliotheek te vinden. In het ‘Jaarverslag 2016’ blikt de Bibliotheek aan de Vliet terug op het afgelopen jaar.

19 juni 2017

Bekijk details van Mooie resultaten in 2016 bij de Bibliotheek aan de Vliet

9. Feestelijke Prijsuitreiking Schrijfwedstrijd Talentenloods

Iedereen heeft een talent, ongeacht op welk gebied en op welk niveau. Talentenloods ondersteunt het onderwijs, kinderen en ouders bij het vinden en uitoefenen van hun talenten. De schrijfwedstrijd voor leerlingen van groep 7 in Leidschendam-Voorburg is een handig hulpmiddel om talent zichtbaar te maken.

15 juni 2017

Bekijk details van Feestelijke Prijsuitreiking Schrijfwedstrijd Talentenloods