1. Nationale Voorleeslunch: Wethouders en directeur Woej lezen voor

Vrijdag 5 oktober is het Nationale Ouderendag. Bekende en onbekende Nederlanders lezen dan voor aan ouderen. De Bibliotheek aan de Vliet doet hier ook aan mee. In de locaties in Leidschendam, Rijswijk en Voorburg kunt u om 12.00 uur luisteren naar het Nationale Voorleeslunchverhaal.

21 september 2018

Bekijk details van Nationale Voorleeslunch: Wethouders en directeur Woej lezen voor

2. Kinderboekenweek over ‘Vriendschap’. Kom erbij!

Van 3 tot en met 14 oktober is het Kinderboekenweek. De Bibliotheek aan de Vliet pakt uit met heel veel activiteiten voor kinderen van 2 - 12 jaar. We sluiten de Kinderboekenweek af met een groot feest in de bibliotheek in Rijswijk. Dat feest wordt op zondag 14 oktober om 13:00 uur geopend door wethouder Marloes Borsboom en De Jonge Avonturiers.

19 september 2018

Bekijk details van Kinderboekenweek over ‘Vriendschap’. Kom erbij!

3. Rijswijks kunstenaarsplatform ‘Ontmoeting in beeld’

Vrijdagmiddag 14 september is bij de Kunstuitleen in de bibliotheek in Rijswijk de eerste ‘Ontmoeting in beeld’. De bijeenkomst is van 15:00 - 17:30 uur.

10 september 2018

Bekijk details van Rijswijks kunstenaarsplatform ‘Ontmoeting in beeld’

4. Rijswijk maakt zich klaar voor de Rijswijk Talent Award finale 2018!

Zorg dat u erbij bent! Zaterdag 29 september is de finale van de Rijswijk Talent Award in de Rijswijkse Schouwburg. Twaalf finalisten strijden om de felbegeerde titel ‘Winnaar Rijswijk Talent Award 2018’. Ook de winnares van vorig jaar, Marin Pols, is te horen met haar nieuwe band.

4 september 2018

Bekijk details van Rijswijk maakt zich klaar voor de Rijswijk Talent Award finale 2018!

5. Strandwalfestival 2018

7 t/m 9 september 2018 is de tiende editie van het jaarlijkse Strandwalfestival in Rijswijk. Tijdens deze dagen laat Rijswijk aan zijn inwoners zich van zijn beste kant zien. De toegang is gratis.

31 augustus 2018

Bekijk details van Strandwalfestival 2018

6. Beginnerscursus Digitale Fotografie - Fotoclub F70

Op maandag 3 september start een nieuwe beginnerscursus ‘ Digitale Fotografie’ van de Rijswijkse fotoclub F70. De cursus wordt gehouden in de bibliotheek van Rijswijk. Dit is ook de plek waar de normale clubavonden van F70 gehouden worden. Het adres is Generaal Eisenhowerplein 101.

24 augustus 2018

Bekijk details van Beginnerscursus Digitale Fotografie - Fotoclub F70

7. Doe meer met uw schrijftalent

Komend najaar zijn er bij de Bibliotheek aan de Vliet verschillende mogelijkheden om uw schrijftalent te ontdekken of te vergroten. Er komt een Schrijfcafé en we organiseren een basiscursus en een vervolgcursus Creatief Schrijven. Al deze activiteiten worden begeleid door Sylvia Roes.

23 augustus 2018

Bekijk details van Doe meer met uw schrijftalent

8. Cultureel Zomerfestival in Voorburg

Zaterdag 25 augustus 2018 is de 19e editie van het Cultureel Zomerfestival op het Koningin Julianaplein in Voorburg.

22 augustus 2018

Bekijk details van Cultureel Zomerfestival in Voorburg

9. Allemaal digitaal! | Hulp en informatie inloopmiddagen

In de aanloop naar het nieuwe cursusseizoen van Allemaal digitaal! zijn later deze maand de eerste hulp en informatie inloopmiddagen in de bibliotheek.

20 augustus 2018

Bekijk details van Allemaal digitaal! | Hulp en informatie inloopmiddagen