Bibliotheek aan Huis

Lachen met boek uit bibliotheek

Bent u niet in staat zelf naar de bibliotheek te komen? En leest u graag? Dan is Bibliotheek-aan-Huis iets voor u!

De Bibliotheek aan Huis service is de speciale bezorgservice van de bibliotheek voor iedereen die door leeftijd, een langdurige ziekte of handicap niet meer in staat is zelf naar de bibliotheek te komen.

Hoe gaat dat?

Er komt een vrijwilliger bij u op bezoek voor een oriënterend gesprek. U kunt dan vertellen welke boeken u het liefst leest en welke andere materialen zoals dvd's, of luisterboeken u wilt lenen. Vervolgens komt een vaste vrijwilliger regelmatig nieuwe materialen bij u thuis brengen.

Kosten

Aan deze service zijn geen kosten verbonden; u betaalt alleen voor uw lenerspas.

  • Een Basisabonnement kost € 45,00 per jaar
  • Een Sterabonnement kost € 55,00 per jaar
    Bekijk alle voorwaarden en kosten op de abonnementenpagina.

Let op: voor Ooievaarspashouders is een abonnement GRATIS, u betaalt slechts eenmalig €2,75 inschrijfkosten;

Bekijk de abonnementen

Veel meer dan u denkt

In de eerste plaats kunt u natuurlijk boeken lenen. Er zijn bijvoorbeeld avonturenromans, detectives, historische en familieromans, moderne literatuur, hobby- en
fotoboeken, boeken over uw eigen streek, reisverhalen en romans in andere talen. Maar de bibliotheek biedt nog veel meer: wist u dat u ook films en tijdschriften kunt lenen?

WEG MET DE KLEINE LETTERTJES!

ALS U SLECHTER GAAT ZIEN ZIJN GROOTLETTERBOEKEN EEN UITKOMST, DE BIBLIOTHEEK HEEFT EEN UITGEBREIDE COLLECTIE. U KUNT OOK VIA DE BIBLIOTHEEK NAAR BOEKEN LUISTEREN. 

Meer informatie en contact?

Wilt u meer weten over Bibliotheek-aan-huis? Wilt u bibliotheek-aan-huis-lener worden of misschien vrijwilliger? Neem contact op met de Bibliotheek aan de Vliet.

Meld u aan voor Bibliotheek aan Huis (e-mail)

Bel met 070 2400 250

Vul het contactformulier in