Indigo Preventie

in samenwerking met Rijswijk Doet

Het nieuwe aanbod van Indigo Preventie wordt vanaf februari 2021 aangeboden.

Online workshop: Positief denken

In samenwerking met Indigo Preventie Haaglanden en Rijswijk Doet organiseert de Bibliotheek aan de Vliet gratis online workshops en cursussen op het gebied van geestelijke gezondheid. Door deel te nemen aan de activiteiten van Indigo kunt u uw geestelijke gezondheid verbeteren, zodat klachten geen problemen worden.

Bekijk ook eens:

Bij de Bibliotheek aan de Vliet doen we veel meer dan alleen boeken uitlenen. We hebben bijvoorbeeld ook een filmhuis waar we regelmatig prachtige en bijzondere films vertonen. Ook hebben we filmaanbod in Theater Ludens, waar je met korting terecht kan. Leuk, toch? 

Volg ons op Instagram!

Voor leuke lees- en luistertips of leuke behind-the-scenes kan je ons volgen op onze Instagram pagina. Kom meer te weten over wat wij doen achter de schermen. En natuurlijk waar wij het allemaal voor doen: kennis delen, mensen ontvangen voor een goed verhaal en elkaar ontmoeten.

Gratis aanmelden

Meld u gratis aan! Online aan of aan de balie van de bibliotheek. Zorg dat uw e-mailadres bij ons bekend is. Enkele dagen voor de workshop ontvangt u een e-mail met inloggegevens en informatie.

U kunt de workshop het beste volgen via een laptop of pc met een stabiele internetverbinding. Gebruik liever geen Chromebook, tablet of smartphone. Daarnaast hebt u geluid, een microfoon en een webcam/ingebouwde camera nodig.