Van 23 januari tot en met 2 februari 2019 worden weer De Nationale Voorleesdagen gehouden. Dit keer staat het prentenboek van het jaar Een huis voor Harry van Leo Timmers centraal.

Wij hebben theatervoorstellingen in het programma opgenomen, waar u samen met uw peuter of kleuter van kunt genieten. Ook is er dit jaar weer een voorleesontbijt, voorafgaand aan het Peutervoorlezen, in Voorburg, Leidschendam en Rijswijk.

Theater: Een huis voor Harry

Tijdens de Nationale Voorleesdagen hebben we twee verschillende voorstellingen geboekt, beiden gebaseerd op het prentenboek van het jaar Een huis voor Harry.

In Leidschendam en Voorburg komt een muzikale voorstelling met eigengemaakte poppen. In Rijswijk komt snel en inventief theater. Hierbij zie je ook de techniek achter het spel, wat veel kinderen aanspreekt.

Harry, de huispoes gaat op stap en raakt de weg kwijt in de stad. Aan het einde van het verhaal is hij veel vriendjes rijker en zijn huis vindt hij gelukkig weer terug.

Voor kinderen van 2 - 6 jaar
Leden € 4,00 | niet-leden € 5,00

Voorburg - woensdag 16 januari


Leidschendam - woensdag 23 januari


Rijswijk - woensdag 30 januari

Peutervoorlezen: Voorleesontbijt

Tijdens De Nationale Voorleesdagen staat ook het Peutervoorlezen in het teken van het prentenboek Een huis voor Harry. Er wordt een interactieve vertelvoorstelling gehouden. Tijdens het voorlezen kunt u samen met uw peuter genieten van een heerlijk ontbijt.

Het ontbijt met voorlezen begint om 08:45 uur en is om 09:45 uur afgelopen.

Om 10:00 uur lezen we Een huis voor Harry ook tijdens het peutervoorlezen (zonder ontbijt).

Voor kinderen vanaf 2 jaar
Gratis, vooraf aanmelden

Gratis lid worden

Meld uw peuter of kleuter tijdens De Nationale Voorleesdagen gratis aan en uw kind ontvangt een vingerpoppetje van de kater Harry uit het prentenboek Een huis voor Harry als welkomstcadeau*.

Maak van 23 januari tot en met 2 februari gebruik van dit aanbod!

*zolang de voorraad strekt