Ruimte voor verschillen

Regenboog filmavond met Mounir Samuel

Vier avonden kunt u in Theater Ludens in Voorburg genieten van prachtige films rondom lhbti-thema’s. Iedere film is uitgekozen door een bekende gast uit de lhbti-wereld.

Op donderdag 7 november ontvangen we Mounir Samuel in het theater. Hij koos de film ‘Bar Bahar’.

Voorafgaand aan de film interviewt gastheer Roeland Drost Mounir Samuel. Uw inbreng in dit interview is welkom, stel uw vragen en deel uw mening of ervaringen rondom het thema van de avond. Aansluitend wordt de film vertoond. Na afloop verder in gesprek over de film. Dat kan in de gezellige foyer van het theater onder het genot van een drankje.

Theater Ludens • do 7 nov • 19:00 - 22:00 uur
Leden € 7,00 • niet-leden € 8,00

Kaarten zijn te koop bij de kassa van Theater Ludens en via onderstaande knop:

Regenboog filmavond met Stephan Sanders

Vier avonden kunt u in Theater Ludens in Voorburg genieten van prachtige films rondom lhbti-thema’s. Iedere film is uitgekozen door een bekende gast uit de LHBTI-wereld.

Woensdag 11 december sluiten we deze bijzondere filmavonden af met Stephan Sanders. Hij koos de film ‘Le temps qui reste’.

Voorafgaand aan de film interviewt gastheer Roeland Drost Stephan Sanders. Uw inbreng in dit interview is welkom, stel uw vragen en deel uw mening of ervaringen rondom het thema van de avond. Aansluitend wordt de film vertoond. Na afloop verder in gesprek over de film. Dat kan in de gezellige foyer van het theater onder het genot van een drankje.

Theater Ludens • wo 11 dec • 19:00 - 22:00 uur
Leden € 7,00 • niet-leden € 8,00