Wilt u graag eens kennismaken met mindfulness, maar is stilzitten niets voor u? Dan is een stiltewandeling iets om te proberen! Wandelen werkt ontspannend en stressverlagend. Gecombineerd met stilte en mindfulness is dat effect nog groter.

Voorburg: Pauline Memelink

Pauline Memelink van Dreamel Moving & Mind neemt u in Voorburg mee op stiltewandeling en maakt u kennis met Mindful Bewegen. Voorafgaand aan de wandeling maak je eerst kennis met Mindful Bewegen en met Mindfulnessmeditatie. Je leert oefeningen die de geest kalmeren en de zintuigen openzetten. Daarna maken we in stilte een wandeling in de omgeving.

Iedere 2e vrijdag van de maand is er een stiltewandeling in Voorburg:

Rijswijk: Sudha Menon

Hoe vindt u de stilte in een drukke omgeving? Stil zijn is iets wat we weinig doen. Zeker met de drukte van alle dag waarin je alle ballen hoog probeert te houden. 

Sudha Menon van Yoga Sattva Rijswijk neemt u mee op stiltewandeling, om uw hoofd leeg te maken en de ultieme rust te ervaren.

U begint met ontspannings- en meditatieoefeningen. Daarna gaat u naar buiten voor een wandeling door Rijswijk. Sudha laat u zien hoe u stilte in een drukke omgeving kunt ervaren met behulp van meditatieoefeningen.

De stiltewandelingen in Rijswijk zijn op:

Pauline Memelink - Dreamel Moving & Mind

               

Sudha Menon - Yogastudio Rijswijk