Wilt u graag eens kennismaken met mindfulness, maar is stilzitten niets voor u? Dan is een stiltewandeling iets om te proberen! Wandelen werkt ontspannend en stressverlagend. Gecombineerd met stilte en mindfulness is dat effect nog groter.

In Voorburg hebben de stiltewandelingen iedere maand een ander thema. In maart is dat die van de boekenweek: 'De moeder, de vrouw'. In april 'Alles om het lijf' en in mei 'Feest en rituelen'. In Rijswijk is het thema 'Stilte in een drukke omgeving ervaren'.

Voorburg: Pauline Memelink

In maart, april en mei neemt Pauline Memelink van Dreamel Moving & Mind u in Voorburg mee op stiltewandeling en maakt u kennis met Mindful Bewegen.

De ochtend begint met een uur lang mindfulness- en bewegingsoefeningen die de geest kalmeren en de zintuigen openzetten. Daarna gaat u in stilte een wandeling in de omgeving maken.

Voorburg • 10:30 - 13:00 uur

Leden € 10,00 • niet-leden € 12,50

KOOP EEN KAARTJE:

Rijswijk: Sudha Menon

In april en mei neemt Sudha Menon van Yoga Sattva u in Rijswijk mee op stiltewandeling.

U start deze ochtend met ontspannings- en meditatieoefeningen. Daarna gaat u naar buiten voor een wandeling door Rijswijk. Sudha laat u zien hoe u stilte in een drukke omgeving kunt ervaren met behulp van meditatieoefeningen.

Rijswijk • 11:00 - 13:30 uur

Leden € 10,00 • niet-leden € 12,50

KOOP EEN KAARTJE:

          

Pauline Memelink - Dreamel Moving & Mind

               

Sudha Menon - Yogastudio Rijswijk