Word een waanzinnige uitvinder!

Vind je het leuk om dingen te maken? Om handige machines te bedenken? Luister naar het verhaal van Roza Rozeur, Ingenieur, en word net als zij een waanzinnige uitvinder! Bovendien leer je dat het niet erg is als er iets misgaat. Want echte uitvinders kunnen doorzetten.

Voor kinderen van 4 - 8 jaar

Kidstribune Rijswijk
Leden € 1,50 • niet-leden € 2,50

LittleBits

Kom de LittleBits bij ons uitproberen en word een waanzinnige ontwerper. LittleBits klik je gemakkelijk aan elkaar en zo maak je stoere uitvindingen. Bouw een beveiliging voor een rugzak, maak een katapultarm of maak een tekening met je zelfgebouwde artmachine.

Voor kinderen van 9 - 12 jaar

E-Lab Rijswijk
Leden € 4,00 • niet-leden € 5,00

Deze activiteit is in samenwerking met:

Kiwi Electronics

Waanzinnige beesten tekenen

Wil je fantastisch goed tekenen, maar ben je bang dat jouw tekening mislukt? Of weet je niet hoe je moet tekenen? Deze middag teken je met een speciale techniek (van Mies van Hout) een waanzinnig fantasiebeest. Ook heel leuk als je zelf niet zo goed in tekenen bent.

Voor kinderen van 9 - 12 jaar

Atelier Rijswijk
Leden € 4,00 • niet-leden € 5,00

Film: Dikkertje Dap

Dikkertje Dap is vaak in de dierentuin waar zijn opa werkt. Zijn beste vriend is Raf, de giraf. Als Dikkertje Dap voor het eerst naar school moet, komt hij erachter dat Raf niet mee mag. Maar daar heeft Dikkertje Dap een waanzinnig idee voorverzonnen.

Voor kinderen van 4 - 8 jaar

Theaterzaal Rijswijk
Leden € 3,00 • niet-leden € 4,00