Selfie-feest met Vos en Haas

Kom je ook op het selfie-feest van Vos en Haas? Je luistert naar het verhaal van de twee beste vrienden Vos en Haas. Daarna bouwen we een eigen fotohokje. Wil je op de foto met een snor, een bril of een strik? Kies de leukste achtergrond uit het prentenboek en ga op de foto. Vergeet niet je mooiste glimlach mee te nemen!

Voorlezen en knutselen voor kinderen van 4 - 8 jaar

Atelier Rijswijk
Leden € 1,50 • niet-leden € 2,50

Ontwerp en maak jouw lichtgevende kaart

Kom een feestelijke e-card maken in het E-Lab! Je maakt een elektronisch circuit. Daardoor geeft je kaart licht. Voeg daarna een digitaal element toe, zoals een plaatje, foto, gifje of video. Er is altijd een reden om een kaart te sturen. Vaderdag bijvoorbeeld!

E-Lab activiteiten voor kinderen van 9 - 12 jaar

E-Lab Rijswijk
Leden € 4,00 • niet-leden € 5,00
Ooievaarspas € 2,50 (alleen aan de balie)

Schilderen met je schaar, zoals Matisse

Het lijkt wel een feestje als je kijkt naar de kunstwerken van Henri Matisse. De vrolijke kleuren springen van het doek. Net als Matisse ga je schilderen. Niet met verf, maar met je schaar. Je maakt een kleurrijke collage van allerlei vormen, samen wordt het een heel lang kunstwerk.

Kunstactiviteit voor kinderen van 6 - 12 jaar

Atelier Rijswijk
Leden € 2,50 • niet-leden € 3,50

Prinses Arabella en de reuzentaart

Prinses Arabella zou het liefst nóg een keer jarig zijn, zo leuk vond ze haar verjaardagsfeest. Maar dat duurt nog bijna een heel jaar. Gelukkig is de oma van Arabella bijna jarig. Arabella en haar vrienden bakken ieder een taart. Wie bakt de grootste? Na het verhaal knip en verf je een eigen reuzentaart.

Voorlezen en knutselen voor kinderen van 4 - 8 jaar

Atelier Rijswijk
Leden € 1,50 • niet-leden € 2,50

Film: Woezel en Pip op zoek naar de Sloddervos

De Wijze Varen is bijna jarig, dus het is groot feest! Al snel ontdekken Woezel en Pip dat het cadeau en hun spullen zijn verdwenen. Komt het soms door de Sloddervos? Die pakt alles wat je niet opruimt, heeft Varen gezegd. Woezel en Pip gaan met hun vriendjes op zoek naar de Sloddervos. Kijk je met ons mee naar deze spannende speurtocht?

Film voor kinderen van 4 - 8 jaar

Theaterzaal Rijswijk
Leden € 3,00 • niet-leden € 4,00