Collectie

Spannende Boeken Weken

De vakantieperiode begint al bijna. Mét spannende boeken, natuurlijk. De Spannende Boeken Weken lopen van 1 t/m 21 juni en zijn de aftrap van Zomerlezen.

Toptitels

Geniet van de nieuwste e-books

Bekijk alle nieuwe e-books

Droom weg bij de nieuwste luisterboeken

Bekijk alle luisterboeken

Online leren

Wilt u uzelf uitdagen om iets nieuws te leren of u te verdiepen in een (nieuwe) hobby? Ga naar onze online leren pagina en bekijk alle mogelijkheden.

Lezen en leren voor kids

Knutsel mee in het BiebLab of luister naar de 10 verhalen van Huisarrest. En heb je de vlogs van Anne Frank al gezien?

Voor de allerkleinsten

Bekijk prachtige voorleesfilmpjes en prentenboeken, zoals Nijntje en Kikker. Prikkel je zintuigen en laat je meenemen in een bijzonder verhaal! Kies uit Bereslim of De Voorleeshoek.


Virussen

We zijn dagelijks bezig met het coronavirus. Maar virussen duiken eens in de zoveel tijd op. Bekijk onze leestips met ebooks over virussen door de eeuwen heen. 


Zoek uw boek, muziek, tijdschrift, film en nog veel meer in deze handige zoekmachine. U kunt zoeken naar gedrukte boeken, e-books, luisterboeken en nog veel meer. Handig: u ziet gelijk of het gedrukte boek ook beschikbaar is en in welke vestiging bij u in de buurt.

Kranten & tijdschriften lezen

Of u nu wel lid bent van de bibliotheek of niet, u bent altijd van harte welkom om eens uitgebreid de krant te komen lezen in de bibliotheek. U kunt digitaal via PressReader meer dan 6000 kranten en tijdschriften uit 100 landen en in 60 talen online lezen.

Ga naar PressReader

Lees ook thuis met PressReader

PressReader is te raadplegen op onze publiekspc's, maar u kunt ook de mobiele app installeren op je eigen smartphone of tablet. Daarmee kunt u kranten en tijdschriften downloaden en later thuis of onderweg lezen.

Ga naar PressReader