Collectie

Zomer Lezen

De vakantieperiode breekt aan. Leest u deze zomer mee?

 

Toptitels (week 26)

Geniet van de nieuwste e-books

Bekijk alle nieuwe e-books

Droom weg bij de nieuwste luisterboeken

Bekijk alle luisterboeken

Thema: virussen

We zijn dagelijks bezig met het coronavirus. Maar virussen duiken eens in de zoveel tijd op. Bekijk onze leestips met ebooks over virussen door de eeuwen heen. 

Thema: racisme

Door het overlijden van George Floyd staat het onderwerp racisme in het brandpunt van de belangstelling. Voor kinderen hebben we een lijst gemaakt over diversiteit en racisme.

Leestips voor kinderen

Kranten & tijdschriften lezen

U kunt met onze digitale bronnen ook via PressReader meer dan 6000 kranten en tijdschriften uit 100 landen en in 60 talen online lezen. In de bibliotheek kan dit gratis, ook als u niet lid bent.

Installeer de mobiele PressReader app op uw smartphone of tablet. Kies uw favoriete kranten en tijdschriften en lees ze overal, waar en wanneer u maar wilt.


Zoek uw boek, muziek, tijdschrift, film en nog veel meer in deze handige zoekmachine. Zoek gedrukte boeken, e-books en luisterboeken.  

Uw theorie examen gratis oefenen, vele kranten lezen, Junior Einstein om basisschoolvakken te oefenen en meer! Dit allemaal doet u met onze Digitale Bronnen. Bekijk alle mogelijkheden.