Cd's, lp's en muziek-dvd's bij Muziekweb

Man met iPod

Muziekweb

Bent u een muziekliefhebber en zoekt u muziek op cd, lp of dvd? Als lid van de bibliotheek kunt u gebruik maken van Muziekweb.

Met deze dienst kunt u 24 uur per dag, 7 dagen per week keuze maken uit meer dan 450.000 cd's, 15.000 muziekdvd's en 300.000 lp's. Met behulp van de gebruiksvriendelijke catalogus is het zoeken naar uw favoriete muziek erg eenvoudig. Ook wanneer u niet goed weet welke cd, muziekdvd of lp u wilt reserveren biedt Muziekweb een oplossing.

Door het invoeren van een aantal van uw favoriete liedjes krijgt u een persoonlijk leenadvies. Daarnaast is er de mogelijkheid om te bekijken welke muziek u al eens eerder heeft geleend. Zo leent u nooit onbewust twee keer dezelfde cd, dvd of lp. U leent de materialen van de CDR via ons.

• Ga naar 'Mijn bibliotheek'
  • Log in met uw lidmaatschapsnummer en wachtwoord
  • Klik in het menu op 'Mijn Muziekweb'
  • Op de website van Muziekweb kunt u muziekcd's, -dvd's en ook lp's aanvragen
  • Zodra de cd, dvd of lp van uw aanvraag vanuit Rotterdam bij ons binnen is, krijgt u bericht

Uitleentermijn cd's: 4 weken - leengeld € 4,00
Let op: verlengen van de uitleentermijn is niet mogelijk!