Digitaalpagina

Op deze pagina vindt u een overzicht van allerhande ontwikkelingen op het gebied van (online) luisteren en lezen waarvan u veelal d.m.v. inloggen via andere websites of apps voor uw smartphone of tablet gebruik kunt maken. Let op: wanneer u doorklikt op een item, kunt u alleen met de pijltjestoets weer terugkeren naar onze website.

de VakantieBieb-app

meer over de vakantiebieb op vakantiebieb.nl

Of je nu op vakantie gaat of thuisblijft, in de VakantieBieb vind je meer dan 60 mooie e-books voor het hele gezin.

De openingstijden van de VakantieBieb zijn van 1 juni tot en met 31 augustus voor de jeugd en  van 1 juli t/m 31 augustus voor volwassenen.

de Luisterbieb-App

Download de gratis app van de Bibliotheek en je hebt toegang tot luisterboeken, luistercolleges en meer. Het grote voordeel van de LuisterBieb-app is dat je voor het beluisteren geen internetverbinding nodig hebt. Je downloadt eenmalig je luisterboek, waarna je het altijd en overal kunt beluisteren.

E-books

Literaire romans of thrillers, kinderboeken, non-fictie of po√ęzie, bibliotheekleden kunnen kiezen uit duizenden e-books. Voor tablet en smartphone, maar ook voor de e-reader.

VerhaaltjesApp voor de iPad

Deze app biedt telkens acht verhaaltjes van Emma & Milan rondom een thema. Bijvoorbeeld in huis, buiten spelen of rondom kleine uitstapjes. In de loop van de tijd zullen meerdere bundeltjes verschijnen.

Voor papa's, mama's, opa's, oma's en alle anderen die graag hun peuter of kleuter een kort en herkenbaar verhaaltje voorlezen.

De eBooks eregalerij

De eBooks eregalerij bevat een selectie van 26 meesterwerken van schrijvers uit Het Pantheon, de permanente tentoonstelling in het Letterkundig Museum met hoogtepunten uit 1.000 jaar Nederlandstalige literatuur.

Digitale bronnen

Hier vindt u een brede selectie van digitale informatiebronnen, zoals de Uittrekselbank, Literom en de tests van de Consumentenbond. De Uittrekselbank en Literom kunt u als lid van de bibliotheek ook thuis bekijken.