Nieuwe boeken

Boekentips van onze redactie

 • De gelukkige

  Nicholas Sparks

  Een oud-marinier gaat op zoek naar de hem onbekende vrouw wier foto hem heeft beschermd tegen dodelijke aanvallen in Irak.

  Gedrukt boek

  Bekijk details van De gelukkige

 • Als je me nu zou zien

  Courtney Walsh

  Een jonge vrouw moet gebeurtenissen die tien jaar eerder plaatsvonden en die ze altijd heeft weggestopt, onder ogen zien.

  Gedrukt boek

  Bekijk details van Als je me nu zou zien

 • Koorden van liefde

  Marianne Grandia

  Het leven van een vrouw, die met haar man na jaren zendingwerk teruggekeerd is in Nederland, verandert voorgoed als haar dakloze nichtje bij haar in huis komt wonen.

  Gedrukt boek

  Bekijk details van Koorden van liefde

 • Tot de maan en terug

  Karen Kingsbury

  Een jongeman, die als jongetje in 1995 de bomaanslag in Oklahoma overleefde, gaat op zoek naar het meisje dat hij ooit ontmoette bij een herdenking van die aanslag. De familie Baxter gaat hem helpen.

  Gedrukt boek

  Bekijk details van Tot de maan en terug

 • De vader van Luca

  Greetje van den Berg

  Als een jonge vrouw zich over een verwaarloosd jongetje ontfermt, heeft dat niet alleen invloed op zijn leven, maar ook op dat van haar.

  Gedrukt boek

  Bekijk details van De vader van Luca

 • Haar verborgen geheim

  Mary Schoon

  Een klompenmaker, die na de dood van zijn vrouw in 1890 al gauw hertrouwt met een weduwe, ontdekt dat hij een verkeerde keuze heeft gemaakt.

  Gedrukt boek

  Bekijk details van Haar verborgen geheim


Boek van de maand

Mijn beeld van jou

Susan van Eyck

Emma lijkt alles voor elkaar te hebben tot ze Boris tegen het lijf loopt. Als er voorzichtig een vonk overgeslagen lijkt te zijn, bezweert hij haar dat hij het niet waard is om haar leven voor overhoop te gooien en is hij opeens verdwenen.

Bekijk dit boek


Films


E-books en luisterboeken lenen

Ben je lid van de Bibliotheek? Dan mag je gratis e-books lenen en luisterboeken downloaden. Dat doe je op de online Bibliotheek: de online variant van je eigen vertrouwde bieb.

Meer weten

E-books


Luisterboeken