Elke dinsdagmiddag en elke laatste zaterdagmiddag van de maand bent u van harte welkom in het Filmhuis Rijswijk, in de bibliotheek aan het Generaal Eisenhowerplein 101. Met veel plezier presenteren wij hieronder het programma voor de periode januari - mei 2019.

Geniet en ontmoet
Het Filmhuis Rijswijk is de plek waar u geniet van films én waar u andere filmliefhebbers ontmoet.

Gevarieerd
U kunt kijken naar boeiende, verrassende en actuele films. Het programma is gevarieerd met spanning, romantiek, humor en films die uitnodigen tot nadenken en napraten. Behalve speelfilms staan er voor de komende maanden ook documentaires op het programma, zoals ‘I’ll push you’ en ‘De wilde stad’. In de pauze van de film staan de koffie en de thee voor u klaar.

Lunchlezing
Heeft u behoefte aan gezelligheid op de zaterdagmiddag? Iedere laatste zaterdag van de maand organiseren wij samen met de Filmkrant.live een lunchlezing en filmvoorstelling.Onder het genot van een broodje en wat te drinken luistert u naar een boeiende lezing van Filmkrant.Live over de film van die dag. Vaak komt er een interessant gesprek op gang tussen de spreker en het publiek.

Kaartverkoop
Een kaartje voor het Filmhuis kost € 6,00 voor leden van de bibliotheek. Niet-leden betalen € 7,50. U koopt uw kaartje via onze website, waar u veilig met iDEAL betaalt, of aan de balie in de bibliotheek.

AANBIEDING: koop in één keer 3 kaarten voor verschillende films en betaal slechts € 15,00. Deze aanbieding geldt alleen aan de balie in de bibliotheek. U bepaalt zelf of u direct de films al uitkiest of dat u dat op een later moment doet.

Sfeerfoto's Filmhuis Rijswijk

Cocky is vaste bezoeker van het Filmhuis

“Sinds ongeveer drieënhalf jaar ga ik elke dinsdag naar het Filmhuis. Ik denk dat ik maar twee of drie keer niet ben geweest."