Films in Voorburg en Rijswijk

Theater Ludens in Voorburg & Filmhuis Rijswijk

Koop online je kaartjes voor het filmprogramma!

Dit keer wisselen we tussen prachtige verhalen, feelgood movies en documentaires over maatschappelijke onderwerpen.

Wij hopen je via dit programma te vermaken, te verrassen en te inspireren.

A streetcar named Desire

Deze magistrale film betekende de doorbraak van Marlon Brando 'Stella...!' schreeuwde Marlon Brando vertwijfeld door de geladen nacht van New Orleans in Kazans magistrale filmversie van Tennessee Williams toneelstuk 'A streetcar named Desire'.

THEATER LUDENS
do 11 mei • 20:00 uur 

KOOP EEN KAARTJE

Ali & Ava (met muzikale afsluiting)

Je weet nooit wanneer de liefde opduikt. Wanneer Ali (huisbaas) en Ava (alleenstaande moeder) elkaar ontmoeten is het meteen raak. Helaas blijkt de bagage uit hun verleden hun liefde te overschaduwen. 

Filmhuis Rijswijk
di 16 mei • 14:00 uur

KOOP EEN KAARTJE

Melancholia (met lezing)

De aarde wordt bedreigd door een andere planeet - Melancholia - die in grote vaart komt aanvliegen. De film volgt twee zussen (Dunst en Gainsbourg), die elk op hun eigen manier met de dreigende ondergang omgaan.

Een wonderschone, grappige en indrukwekkende film over het einde van de wereld.

THEATER LUDENS
do 18 mei • 14:00 uur 

KOOP EEN KAARTJE

The boat that rocked

Nadat Carl (Sturridge) in 1966 van school is gestuurd, stuurt zijn moeder hem naar zijn peetvader Quentin (Nighy), in de veronderstelling dat die hem kan helpen bij het volwassen worden. 'Spectaculaire misser,' aldus Quentin, die zich als baas van Radio Rock dagelijks in het epicentrum van de rock 'n' roll bevindt - een boot midden op de Noordzee.

THEATER LUDENS
do 18 mei • 20:00 uur

KOOP EEN KAARTJE

Moonage Daydream

Experimentele non-fictiefilm over het popgenie David Bowie. Regisseur Brett Morgen kreeg van de erven Bowie toegang tot iets van vijf miljoen stukken archiefmateriaal en verwerkte dat in vijf jaar tijd tot dit caleidoscopische, half-psychedelische en zeer ambitieuze portret van de kameleontische Bowie.

THEATER LUDENS
do 25 mei • 20:00 uur 

KOOP EEN KAARTJE

L'amour c'est mieux que la vie

Toen ze samen de gevangenis verlieten, besloten Gérard, Ary en Philippe voortaan eerlijk door het leven te gaan. Twintig jaar later hoort Gérard dat hij niet lang meer te leven heeft. Zijn twee vrienden willen hem een allerlaatste romance geven, om Gérards levensmotto te eren, want: liefde is beter dan het leven.

THEATER LUDENS
do 1 juni • 14:00 uur

KOOP EEN KAARTJE

Dear Elizabeth

Wanneer Sid Straw de taak krijgt om zijn schoolreünie te organiseren, moet hij dat via Facebook doen. Na het maken van een account tracht hij contact te leggen met een oude klasgenoot: actrice Elizabeth Banks. De berichten die Sid naar haar stuurt verspreiden razendsnel via het internet. Met elke mislukte poging om mensen te overtuigen dat hij haar echt kent, loopt zijn leven verder uit de hand.

THEATER LUDENS
do 8 juni • 14:00 uur 

KOOP EEN KAARTJE

Ticket to Paradise

Wat een korte trip naar Bali had moeten zijn, wordt voor de net afgestudeerde Lily (Dever) een keerpunt: ze ontmoet de man van haar dromen, gaat prompt in op zijn huwelijksaanzoek en besluit voorgoed op het eiland te blijven. Haar gescheiden ouders (Roberts en Clooney) schrikken zich een hoedje en reizen naar Bali om de bruiloft te saboteren. Drie keer raden hoe dat afloopt.

THEATER LUDENS
do 15 juni • 14:00 uur

KOOP EEN KAARTJE


Folder

Filmhuis-folder

Wij hopen je de komende twee seizoen te kunnen begroeten bij de voorstellingen en wij wensen je alvast heel veel kijkplezier.

Bekijk de Filmhuis folder (januari t/m maart) .pdf

Bekijk de Filmhuis folder (april t/m juni) .pdf

Filmhuis Rijswijk

Generaal Eisenhowerplein 101
2288 AG Rijswijk

070 2400 250
www.bibliotheekaandevliet.nl

PRIJZEN FILM
Leden € 11,50
Niet-leden € 13,00

KAARTVERKOOP
Kaarten voor de films in het Filmhuis Rijswijk kun je alleen kopen aan de informatiebalie in de locaties van de Bibliotheek aan de Vliet of via de website.

In de bibliotheek kun je alleen met pin of tegoed op je bibliotheekpas betalen. Op de website koop je een filmkaartje door te betalen met iDEAL.

Theater Ludens

Burgemeester Feithplein 95
2273 BW Voorburg

070 3871 168
www.theaterludens.nl

PRIJZEN FILM
Leden € 7,00
Niet-leden € 9,00

PRIJZEN LEZING + FILM
Leden € 10,50
Niet-leden € 12,50

KAARTVERKOOP
Kaarten voor de films in Theater Ludens kun je alleen kopen aan de kassa bij Theater Ludens of via de website van het theater. 

Je kunt eenvoudig en snel online kaarten bestellen en direct afrekenen met iDEAL.

De theaterkassa is geopend op woensdag- en zaterdagmiddag van 14:00 tot 16:00 uur en een uur vóór aanvang van iedere voorstelling.