Laat uw kunstwerk zien bij de ‘Open Wand’ tentoonstelling

Van 4 november tot en met 31 december stellen de Bibliotheek aan de Vliet en de Kunstuitleen in Rijswijk hun “Wand” beschikbaar voor alle amateurkunstenaars uit Rijswijk. Het thema is ‘Uit het leven gegrepen’ en sluit aan bij de campagne Nederland Leest ‘Kleine geschiedenis, grote verhalen’.

U kunt de 'Open Wand' tentoonstelling bezoeken tijdens de openingsuren van de bibliotheek.

Open Dag Kunstuitleen

Op zaterdag 28 november bent u van harte welkom op de Open Dag van de Kunstuitleen in Rijswijk. U kunt tijdens de openingsuren van de bibliotheek de collectie bekijken en een praatje maken onder het genot van een kopje koffie of thee.

Ontmoeting in beeld

Tussen eind oktober en begin november worden er diverse workshops, lezingen en andere activiteiten georganiseerd door ‘Ontmoeting in Beeld’.

Dit initiatief is ontstaan vanuit de Rijswijkse Kunstuitleen, galerie Arti-Shock en de gemeente Rijswijk vanuit de projectgroep Cultuurvisie 2030 vanuit de gemeente. Met dit initiatief bieden we de inwoners van Rijswijk een platform om hier een bruisend cultuurklimaat te creëren met tentoonstellingen, debatten, workshops, netwerkcafe’s en meer.