Nieuws

 1. Bibliotheek bereidt zich voor op de toekomst

  De bibliotheek en gemeente Leidschendam-Voorburg onderzoeken al enige tijd de mogelijkheid van een andere invulling van het bibliotheekwerk in Leidschendam-Voorburg. Een concreet voornemen is om de bibliotheek aan het Fluitpolderplein te verplaatsen naar het Damcentrum. Omdat het gebruik van de bibliotheek aan het Fluitpolderplein achterblijft bij de verwachtingen, accepteert de bibliotheek dat er gezocht wordt naar een andere, goedkopere locatie. Voor de verplaatsing is nog geen harde datum vastgesteld....

  16 juli 2019

  Bekijk details van Bibliotheek bereidt zich voor op de toekomst

 2. Samen sterk: Bewoners Huis van de Stad ondertekenen samenwerkingsovereenkomst

  Trias, de Bibliotheek aan de Vliet, Welzijn Rijswijk en gemeente Rijswijk hebben hun handtekeningen gezet onder de intentieovereenkomst voor het Huis van de Stad. Hierin zijn afspraken over de gezamenlijke huisvesting vastgelegd.

  27 juni 2019

  Bekijk details van Samen sterk: Bewoners Huis van de Stad ondertekenen samenwerkingsovereenkomst

 3. Bibliotheek Rijswijk beperkt bereikbaar op zaterdag 29 juni

  Komend weekend wordt in Rijswijk een wielerevenement voor de jeugd georganiseerd. Hierdoor is de bibliotheek in Rijswijk op zaterdag 29 juni vanaf 13.00 uur beperkt bereikbaar.

  25 juni 2019

  Bekijk details van Bibliotheek Rijswijk beperkt bereikbaar op zaterdag 29 juni

 4. Jubileumconcert Tollens Ensemble in bibliotheek

  Het Tollens Ensemble bestaat in 2019 45 jaar en viert dit met een serie jubileumconcerten. Eén van de concerten is op zaterdag 29 juni van 11.00 - 12.00 uur in de bibliotheek in Rijswijk.

  17 juni 2019

  Bekijk details van Jubileumconcert Tollens Ensemble in bibliotheek

 5. Eva Tsangaris wint schrijfwedstrijd Talentenloods

  Zaterdag 8 juni was het een volgeladen zaal in Theater Ludens met kinderen van de basisscholen groep 7 en hun familie en vrienden. De drie besten van iedere klas waren genomineerd.

  12 juni 2019

  Bekijk details van Eva Tsangaris wint schrijfwedstrijd Talentenloods

 6. Zomerbioscoop

  Deze zomer biedt het Filmhuis Rijswijk u de mogelijkheid te genieten van drie films in de Zomerbioscoop. In juni, juli en augustus is er één keer per maand een mooie film te zien op de vrijdagmiddag. Wij zorgen voor een koel drankje. Graag tot ziens!

  30 mei 2019

  Bekijk details van Zomerbioscoop

 7. RondomRijswijk in Museum Rijswijk

  In de lokale talkshow 'RondomRijswijk' van zondag 23 juni ontvangt presentator Frans Limbertie weer interessante gasten. Met hen praat hij over (lokale) cultuur, politiek en andere zaken die nu spelen in Rijswijk. RondomRijswijk’ is deze keer in Museum Rijswijk, Herenstraat 67 in Rijswijk. U bent van 14.00 – 15.15 uur van harte welkom. De toegang is gratis en u kunt zo binnenlopen. De zaal is open om 13.30 uur.

  29 mei 2019

  Bekijk details van RondomRijswijk in Museum Rijswijk

 8. De-in-je-buurt-junimaand in bibliotheek Rijswijk

  In je buurt, dat is het thema bij de woensdagmiddagactiviteiten voor kinderen in juni in de bibliotheek in Rijswijk. Er zijn maar liefst vijf verschillende activiteiten voor kinderen van 2 - 12 jaar.

  27 mei 2019

  Bekijk details van De-in-je-buurt-junimaand in bibliotheek Rijswijk

 9. Jeugdtheatervoorstelling ‘Sttt... De tijger slaapt’

  Voor kinderen van twee jaar en ouder speelt Rik Rikken op woensdagochtend 5 juni de voorstelling ‘Sttt... De tijger slaapt’ in de bibliotheek in Leidschendam.

  23 mei 2019

  Bekijk details van Jeugdtheatervoorstelling ‘Sttt... De tijger slaapt’

Lees meer

Nieuwsbrief

Wilt u op de hoogte blijven van het laatste nieuws van de Bibliotheek aan de Vliet? Schrijf u dan hieronder in voor de nieuwsbrief. De Algemene Nieuwsbrief wordt maandelijkse verstuurd.

 

Educatie Nieuwsbrief

De Educatie nieuwsbrief is speciaal voor scholen in de gemeenten Leidschendam-Voorburg en Rijswijk. Deze versturen wij meerdere keren per jaar.

Allemaal Digitaal! Nieuwsbrief

Meerdere keren per jaar versturen wij een nieuwsbrief over de workshops en cursussen in samenwerking met Seniorweb aan de Vliet.