Nieuws

1. Lezing door Tijn Touber. ‘De weg van de held, over het grote avontuur van je leven’

Zondag 3 februari (10.30 - 12.30 uur) is Tijn Touber voor een lezing te gast in Vrijzinnig Centrum De Hoeksteen in Voorburg. Tijn Touber vertelt over het grootste avontuur van je leven, je diepste passie, belangrijkste mentor, heilige graal, favoriete probleem en ultieme levensbestemming. De lezing wordt georganiseerd in het kader van de Maand van de Spiritualiteit en is een samenwerking van De Hoeksteen en de Bibliotheek aan de Vliet.

16 januari 2019

Bekijk details van Lezing door Tijn Touber. ‘De weg van de held, over het grote avontuur van je leven’

2. Open Week SeniorWeb

De landelijke organisatie van SeniorWeb houdt ook dit jaar weer een Open Week! De Open Week vindt plaats van 21 tot en met 27 januari 2019. SeniorWeb aan de Vliet doet ook weer mee!

15 januari 2019

Bekijk details van Open Week SeniorWeb

3. Foto-expositie over de schoonheid van Slovenië

Het werk van de Sloveense fotograaf Jaka Ivančič is vanaf zaterdag 2 februari te zien bij de Kunstuitleen in de bibliotheek in Rijswijk.

10 januari 2019

Bekijk details van Foto-expositie over de schoonheid van Slovenië

4. Nationale Voorleesdagen

Dat voorlezen belangrijk is voor jonge kinderen, kunnen we niet vaak genoeg zeggen. Voorlezen is goed voor de taalontwikkeling, het stimuleert de fantasie, het zorgt voor rust en regelmaat. En, het is vooral erg leuk. Rond de Nationale Voorleesdagen (23 januari tot en met 2 februari) geven we in de bibliotheek nog eens extra aandacht aan voorlezen.

8 januari 2019

Bekijk details van Nationale Voorleesdagen

5. Nieuw cursusaanbod Allemaal digitaal!

De Bibliotheek aan de Vliet en SeniorWeb aan de Vliet hebben voor de periode januari - juli 2019 weer een afwisselend aanbod gemaakt voor cursussen op het gebied van computer, tablet, e-reader en smartphone.

3 januari 2019

Bekijk details van Nieuw cursusaanbod Allemaal digitaal!

6. Jeugdtheatervoorstelling 'Een huis voor Harry'

In verband met de Nationale Voorleesdagen (23 januari tot en met 2 februari) zijn er in de bibliotheek theatervoorstellingen voor kinderen van 2 - 6 jaar. De voorstellingen zijn gebaseerd op het prentenboek van het jaar 2019, Een huis voor Harry, van Leo Timmers.

2 januari 2019

Bekijk details van Jeugdtheatervoorstelling 'Een huis voor Harry'

7. Filmprogramma voorjaar 2019

Het programma van het Filmhuis Rijswijk voor de periode januari - mei 2019 is verschenen. Het programma staat in een handig boekje, dat af te halen is in de bibliotheek. Iedere dinsdagmiddag en op de laatste zaterdagmiddag van de maand zijn er boeiende en actuele films te zien. Wij hopen u binnenkort te kunnen begroeten!

18 december 2018

Bekijk details van Filmprogramma voorjaar 2019

8. Woensdagmiddagactiviteiten voor kinderen van 2 - 12 jaar

Ook in januari zijn er op de woensdagmiddag weer leuke en afwisselende dingen te doen in de bibliotheek in Rijswijk voor kinderen van 2 tot 12 jaar. Deze maand is het thema de ‘huiselijke januarimaand’. Jij komt toch ook!?

16 december 2018

Bekijk details van Woensdagmiddagactiviteiten voor kinderen van 2 - 12 jaar

9. Fotoclub F70 exposeert in de bibliotheek

Van 4 tot en met 29 januari exposeren de leden van Fotoclub F70 in de bibliotheek aan het Generaal Eisenhowerplein 101. Er zijn foto’s met verschillende onderwerpen te zien, zoals natuur, landschap, architectuur, creatief en straatfotografie.

13 december 2018

Bekijk details van Fotoclub F70 exposeert in de bibliotheek

Nieuwsbrief

Wilt u op de hoogte blijven van het laatste nieuws van de Bibliotheek aan de Vliet? Schrijf u dan hieronder in voor de nieuwsbrief. De Algemene Nieuwsbrief wordt maandelijkse verstuurd.

Allemaal Digitaal! Nieuwsbrief

Meerdere keren per jaar versturen wij een nieuwsbrief over de workshops en cursussen in samenwerking met Seniorweb aan de Vliet.

Educatie Nieuwsbrief

De Educatie nieuwsbrief is speciaal voor scholen in de gemeenten Leidschendam-Voorburg en Rijswijk. Deze versturen wij meerdere keren per jaar.