1. Jeugdtheatervoorstelling ‘Sttt... De tijger slaapt’

Voor kinderen van twee jaar en ouder speelt Rik Rikken op woensdagochtend 5 juni de voorstelling ‘Sttt... De tijger slaapt’ in de bibliotheek in Leidschendam.

23 mei 2019

Bekijk details van Jeugdtheatervoorstelling ‘Sttt... De tijger slaapt’

2. Lid worden van een leeskring

Op zaterdag 8 en 15 juni is er in de bibliotheek in Voorburg en Rijswijk een inloopbijeenkomst over leeskringen. Als u lid wilt worden van een leeskring of als u een leeskring wilt starten, dan is deze ochtend hét uitgelezen moment.

22 mei 2019

Bekijk details van Lid worden van een leeskring

3. Spreekuren voor mantelzorgers en senioren

Op woensdag 22 mei wordt om 14:30 uur in de bibliotheek in Rijswijk een Welzijnszuil onthuld. De Welzijnszuil is een initiatief van twee partners binnen de Kracht van Rijswijk, de Bibliotheek aan de Vliet en Welzijn Rijswijk. Een week later, op 28 mei, is er voor het eerst een inloopspreekuur in de bibliotheek.

21 mei 2019

Bekijk details van Spreekuren voor mantelzorgers en senioren

4. Uw vakantie begint met (spannende) boeken

De zomervakantie is hét moment om veel te lezen. Lekker ontspannen met een stapeltje spanning. Wij noemen dat Zomerlezen. We beginnen het Zomerlezen met de Spannende Boeken Weken. Die zijn van 1 tot en met 21 juni.

20 mei 2019

Bekijk details van Uw vakantie begint met (spannende) boeken

5. Spiderman en wethouder Besteman openen Buurtsuper Sion

Samen met superheld Spiderman opende wethouder Besteman woensdagmiddag 15 mei Buurtsuper Sion. Buurtsuper Sion is gevestigd in Kindcentrum BuitenRijck in Rijswijk Buiten. Buurtsuper Sion is een initiatief van drie partners binnen de Kracht van Rijswijk: de Bibliotheek aan de Vliet, Trias en Welzijn Rijswijk.

16 mei 2019

Bekijk details van Spiderman en wethouder Besteman openen Buurtsuper Sion

6. Wat wil jij later worden? Doe mee met de Rijswijkse Banentour

Zit jij in groep 7 en wil jij allerlei beroepen in Rijswijk ontdekken? In 10 weken kom je erachter of een beroep wat voor jou is.

8 mei 2019

Bekijk details van Wat wil jij later worden? Doe mee met de Rijswijkse Banentour

7. Onthulling Welzijnszuil in de bibliotheek

Op woensdag 22 mei om 14:30 uur wordt de Welzijnszuil in de Bibliotheek aan de Vliet in Rijswijk feestelijk onthuld.

7 mei 2019

Bekijk details van Onthulling Welzijnszuil in de bibliotheek

8. Mijn Bibliotheek, catalogus en Wise App tijdelijk niet beschikbaar

In het weekend van 11 en 12 mei krijgt het bibliotheeksysteem een update.

6 mei 2019

Bekijk details van Mijn Bibliotheek, catalogus en Wise App tijdelijk niet beschikbaar

9. RondomRijswijk 12 mei bij Welzijn Rijswijk

De volgende editie van de succesvolle lokale talkshow RondomRijswijk is zondag 12 mei (Moederdag) bij Welzijn Rijswijk, wijkgebouw Stervoorde, Doctor H.J. van Mooklaan 1 in Rijswijk. U bent van 14.00 - 15.15 uur van harte welkom om u bij te laten praten over (lokale) cultuur, politiek en andere interessante zaken die op dit moment spelen in Rijswijk. De toegang is gratis en u kunt zo binnenlopen. De zaal is open om 13.30 uur.

6 mei 2019

Bekijk details van RondomRijswijk 12 mei bij Welzijn Rijswijk

Nieuwsbrief

Wilt u op de hoogte blijven van het laatste nieuws van de Bibliotheek aan de Vliet? Schrijf u dan hieronder in voor de nieuwsbrief. De Algemene Nieuwsbrief wordt maandelijkse verstuurd.

Educatie Nieuwsbrief

De Educatie nieuwsbrief is speciaal voor scholen in de gemeenten Leidschendam-Voorburg en Rijswijk. Deze versturen wij meerdere keren per jaar.

Allemaal Digitaal! Nieuwsbrief

Meerdere keren per jaar versturen wij een nieuwsbrief over de workshops en cursussen in samenwerking met Seniorweb aan de Vliet.