1. Jubileumconcert Tollens Ensemble in bibliotheek

Het Tollens Ensemble bestaat in 2019 45 jaar en viert dit met een serie jubileumconcerten. Eén van de concerten is op zaterdag 29 juni van 11.00 - 12.00 uur in de bibliotheek in Rijswijk.

17 juni 2019

Bekijk details van Jubileumconcert Tollens Ensemble in bibliotheek

2. Eva Tsangaris wint schrijfwedstrijd Talentenloods

Zaterdag 8 juni was het een volgeladen zaal in Theater Ludens met kinderen van de basisscholen groep 7 en hun familie en vrienden. De drie besten van iedere klas waren genomineerd.

12 juni 2019

Bekijk details van Eva Tsangaris wint schrijfwedstrijd Talentenloods

3. Zomerbioscoop

Deze zomer biedt het Filmhuis Rijswijk u de mogelijkheid te genieten van drie films in de Zomerbioscoop. In juni, juli en augustus is er één keer per maand een mooie film te zien op de vrijdagmiddag. Wij zorgen voor een koel drankje. Graag tot ziens!

30 mei 2019

Bekijk details van Zomerbioscoop

4. RondomRijswijk in Museum Rijswijk

In de lokale talkshow 'RondomRijswijk' van zondag 23 juni ontvangt presentator Frans Limbertie weer interessante gasten. Met hen praat hij over (lokale) cultuur, politiek en andere zaken die nu spelen in Rijswijk. RondomRijswijk’ is deze keer in Museum Rijswijk, Herenstraat 67 in Rijswijk. U bent van 14.00 – 15.15 uur van harte welkom. De toegang is gratis en u kunt zo binnenlopen. De zaal is open om 13.30 uur.

29 mei 2019

Bekijk details van RondomRijswijk in Museum Rijswijk

5. De-in-je-buurt-junimaand in bibliotheek Rijswijk

In je buurt, dat is het thema bij de woensdagmiddagactiviteiten voor kinderen in juni in de bibliotheek in Rijswijk. Er zijn maar liefst vijf verschillende activiteiten voor kinderen van 2 - 12 jaar.

27 mei 2019

Bekijk details van De-in-je-buurt-junimaand in bibliotheek Rijswijk

6. Jeugdtheatervoorstelling ‘Sttt... De tijger slaapt’

Voor kinderen van twee jaar en ouder speelt Rik Rikken op woensdagochtend 5 juni de voorstelling ‘Sttt... De tijger slaapt’ in de bibliotheek in Leidschendam.

23 mei 2019

Bekijk details van Jeugdtheatervoorstelling ‘Sttt... De tijger slaapt’

7. Lid worden van een leeskring

Op zaterdag 8 en 15 juni is er in de bibliotheek in Voorburg en Rijswijk een inloopbijeenkomst over leeskringen. Als u lid wilt worden van een leeskring of als u een leeskring wilt starten, dan is deze ochtend hét uitgelezen moment.

22 mei 2019

Bekijk details van Lid worden van een leeskring

8. Spreekuren voor mantelzorgers en senioren

Op woensdag 22 mei wordt om 14:30 uur in de bibliotheek in Rijswijk een Welzijnszuil onthuld. De Welzijnszuil is een initiatief van twee partners binnen de Kracht van Rijswijk, de Bibliotheek aan de Vliet en Welzijn Rijswijk. Een week later, op 28 mei, is er voor het eerst een inloopspreekuur in de bibliotheek.

21 mei 2019

Bekijk details van Spreekuren voor mantelzorgers en senioren

9. Uw vakantie begint met (spannende) boeken

De zomervakantie is hét moment om veel te lezen. Lekker ontspannen met een stapeltje spanning. Wij noemen dat Zomerlezen. We beginnen het Zomerlezen met de Spannende Boeken Weken. Die zijn van 1 tot en met 21 juni.

20 mei 2019

Bekijk details van Uw vakantie begint met (spannende) boeken

Nieuwsbrief

Wilt u op de hoogte blijven van het laatste nieuws van de Bibliotheek aan de Vliet? Schrijf u dan hieronder in voor de nieuwsbrief. De Algemene Nieuwsbrief wordt maandelijkse verstuurd.

Educatie Nieuwsbrief

De Educatie nieuwsbrief is speciaal voor scholen in de gemeenten Leidschendam-Voorburg en Rijswijk. Deze versturen wij meerdere keren per jaar.

Allemaal Digitaal! Nieuwsbrief

Meerdere keren per jaar versturen wij een nieuwsbrief over de workshops en cursussen in samenwerking met Seniorweb aan de Vliet.