Nieuws

 1. Gezellige woensdagmiddagen in Rijswijk

  De woensdagmiddagen in de bibliotheek in Rijswijk zijn in maart weer supergezellig met activiteiten voor kinderen van 4 - 12 jaar. Het thema is deze maand ‘de gezellige familiemaand’.

  19 februari 2019

  Bekijk details van Gezellige woensdagmiddagen in Rijswijk

 2. Robyn Keijzer wint voorleeswedstrijd in Theater Ludens!

  Robyn Keijzer van de St. Maartensschool uit Voorburg won woensdagmiddag 13 februari de voorleeswedstrijd voor basisschoolleerlingen uit Leidschendam-Voorburg en Rijswijk.

  14 februari 2019

  Bekijk details van Robyn Keijzer wint voorleeswedstrijd in Theater Ludens!

 3. ‘Proeverij’ Mindful Bewegen en een stiltewandeling

  Wilt u graag eens kennismaken met mindfulness, maar is stilzitten niets voor u? Dan is een stiltewandeling iets om uit te proberen! Wandelen werkt ontspannend en stressverlagend. Gecombineerd met stilte en mindfulness is dat effect nog groter.

  14 februari 2019

  Bekijk details van ‘Proeverij’ Mindful Bewegen en een stiltewandeling

 4. Programma Filmhuis in maart

  In maart biedt het Filmhuis in de bibliotheek in Rijswijk vijf bijzondere films uit vier verschillende landen: Frankrijk, Israël, Nederland en Denemarken.

  12 februari 2019

  Bekijk details van Programma Filmhuis in maart

 5. Woej en bibliotheek helpen bij uw belastingaangifte

  Bent u 65 jaar of ouder en hebt u hulp nodig bij het invullen van uw belastingaangifte? Woej biedt ook dit jaar weer bij de locatie Voorburg van de Bibliotheek aan de Vliet gratis hulp aan zelfstandig wonende senioren bij het invullen van de belastingaangifte. Daarnaast helpen we ook een beperkt aantal mensen die jonger zijn dan 65. Informeer of we nog plek hebben voor u.

  8 februari 2019

  Bekijk details van Woej en bibliotheek helpen bij uw belastingaangifte

 6. Werk aan jezelf, met de gratis workshops van Indigo Preventie

  Indigo Preventie geeft weer workshops bij de Bibliotheek aan de Vliet. Sinds enkele jaren werken Indigo Preventie en de bibliotheek samen. Omdat de workshops heel succesvol en snel volgeboekt zijn, bieden we weer een nieuwe serie aan. De eerste workshops zijn op 26 februari in Rijswijk en 28 februari in Voorburg.

  7 februari 2019

  Bekijk details van Werk aan jezelf, met de gratis workshops van Indigo Preventie

 7. De talen van de liefde

  Wilt u uw relatie nog leuker maken, een frisse noot toevoegen aan uw relatie, verdieping brengen in uw relatie en warmte en liefde voelen van uw partner? Kom dan naar de lezing ‘De talen van de liefde’ van relatiespecialist Astrid Landman op woensdag 13 februari in de bibliotheek in Voorburg. De lezing is van 11:00 - 12:30 uur.

  5 februari 2019

  Bekijk details van De talen van de liefde

 8. Mijn Bibliotheek, catalogus en Wise App tijdelijk niet beschikbaar

  In het weekend van 9 en 10 februari krijgt het bibliotheeksysteem een update.

  1 februari 2019

  Bekijk details van Mijn Bibliotheek, catalogus en Wise App tijdelijk niet beschikbaar

 9. ‘RondomRijswijk’ bij Trias

  De lokale talkshow ‘RondomRijswijk’ beleeft op zondag 10 februari zijn derde editie bij ‘Trias, centrum voor de kunsten’ aan de Cor Ruysstraat 2 in Rijswijk. Frans Limbertie ontvangt weer interessante gasten uit Rijswijk. ‘RondomRijswijk’ begint om 14.00 uur en duurt tot ongeveer 15.15 uur. U bent van harte welkom. De toegang is gratis en u kunt zo binnenlopen.

  30 januari 2019

  Bekijk details van ‘RondomRijswijk’ bij Trias

Lees meer

Nieuwsbrief

Wilt u op de hoogte blijven van het laatste nieuws van de Bibliotheek aan de Vliet? Schrijf u dan hieronder in voor de nieuwsbrief. De Algemene Nieuwsbrief wordt maandelijkse verstuurd.

 

Allemaal Digitaal! Nieuwsbrief

Meerdere keren per jaar versturen wij een nieuwsbrief over de workshops en cursussen in samenwerking met Seniorweb aan de Vliet.

Educatie Nieuwsbrief

De Educatie nieuwsbrief is speciaal voor scholen in de gemeenten Leidschendam-Voorburg en Rijswijk. Deze versturen wij meerdere keren per jaar.