1. Training Assertiviteit bij de bibliotheek

“Als ik mijn mening geef, raak ik vaak in conflict met anderen.” “Als mij iets wordt gevraagd waar ik geen tijd voor heb, durf ik geen nee te zeggen.” Herkent u zich in deze uitspraken? Dan is de gratis Training Assertiviteit van Indigo Preventie iets voor u! Die begint op 8 mei bij de bibliotheek in Voorburg.

18 april 2019

Bekijk details van Training Assertiviteit bij de bibliotheek

2. Afsluiting filmseizoen - voorjaar 2019

Filmliefhebbers kunnen in mei nog vijf keer genieten van een film in het Filmhuis Rijswijk in de bibliotheek aan het Generaal Eisenhowerplein 101. De wekelijkse filmvertoningen beginnen na de zomer weer in september.

16 april 2019

Bekijk details van Afsluiting filmseizoen - voorjaar 2019

3. Samenwerking met Kortman Advocaten verlengd

De samenwerking tussen Kortman Advocaten uit Den Haag en de Bibliotheek aan de Vliet wordt verlengd tot en met augustus.

12 april 2019

Bekijk details van Samenwerking met Kortman Advocaten verlengd

4. Van steen tot sculptuur

Van 15 april tot en met 15 mei exposeert Jacqueline Louz met stenen beelden in de vitrine van de Kunstuitleen in de bibliotheek in Rijswijk.

11 april 2019

Bekijk details van Van steen tot sculptuur

5. Stiltewandelingen vanuit de bibliotheek in Rijswijk

Wilt u graag eens kennismaken met mindfulness, maar is stilzitten niets voor u? Dan is een stiltewandeling iets om uit te proberen! Wandelen werkt ontspannend en stressverlagend. Gecombineerd met stilte en mindfulness is dat effect nog groter.

3 april 2019

Bekijk details van Stiltewandelingen vanuit de bibliotheek in Rijswijk

6. Samen lezen bij de Taalhuis Leesclub

Eén van de activiteiten van het Taalhuis in de bibliotheek is de Leesclub. De Leesclub wordt twee keer per week gehouden in de bibliotheek in Leidschendam, Rijswijk en Voorburg.

2 april 2019

Bekijk details van Samen lezen bij de Taalhuis Leesclub

7. RondomRijswijk 14 april in de bibliotheek

De vijfde editie van de succesvolle lokale talkshow RondomRijswijk is zondag 14 april in de bibliotheek aan het Generaal Eisenhowerplein 101. U bent van 14.00 - 15.15 uur van harte welkom om bijgepraat te worden over (lokale) cultuur, politiek en andere interessante zaken die op dit moment spelen in Rijswijk. De toegang is gratis en u kunt zo binnenlopen.

31 maart 2019

Bekijk details van RondomRijswijk 14 april in de bibliotheek

8. Creatief schrijven door te spelen met taal

Lezen wat door een ander is geschreven, is leuk. Zelf schrijven is misschien nog wel leuker. Schrijfdocent Sylvia Roes verzorgt vanaf 15 april weer verschillende schrijfactiviteiten bij de bibliotheek. Neem pen en papier of uw laptop mee en laat u inspireren. En leer door te spelen met taal creatiever te schrijven.

29 maart 2019

Bekijk details van Creatief schrijven door te spelen met taal

9. Succesvolle lezing Else-Marie van den Eerenbeemt

Familietherapeut Else-Marie van den Eerenbeemt gaf gisteren een succesvolle lezing in Theater Ludens in Voorburg. De lezing organiseerden de Bibliotheek aan de Vliet en Theater Ludens samen in het kader van de Boekenweek. Boekhandel Bruna verzorgde boekverkoop in de foyer van het theater.

28 maart 2019

Bekijk details van Succesvolle lezing Else-Marie van den Eerenbeemt

Nieuwsbrief

Wilt u op de hoogte blijven van het laatste nieuws van de Bibliotheek aan de Vliet? Schrijf u dan hieronder in voor de nieuwsbrief. De Algemene Nieuwsbrief wordt maandelijkse verstuurd.

Allemaal Digitaal! Nieuwsbrief

Meerdere keren per jaar versturen wij een nieuwsbrief over de workshops en cursussen in samenwerking met Seniorweb aan de Vliet.

Educatie Nieuwsbrief

De Educatie nieuwsbrief is speciaal voor scholen in de gemeenten Leidschendam-Voorburg en Rijswijk. Deze versturen wij meerdere keren per jaar.