Er zijn diverse spreekuren in de Bibliotheek aan de Vliet. De details en data kunt u hieronder en in de online agenda vinden.

Op dit moment vinden er geen (fysieke) spreekuren plaats. Bekijk de Digi-Taalpagina bij lang-leven-leren voor tips en informatie. Vind u niet wat u zoekt? Neem gerust contact met ons op via secretariaat@bibliotheekaandevliet.nl

NIEUW: Vrijwilligerspunt spreekuur

Als mensen van gedachten willen wisselen over vrijwilligerswerk, kunnen ze naar het inloopspreekuur van het Vrijwilligerspunt. Iedere donderdagmiddag kunnen belangstellenden terecht bij het Vrijwilligerspunt om in gesprek te gaan over passend vrijwilligerswerk. 

Iedere donderdag (m.u.v. feestdagen en schoolvakanties) van 14:00 - 16:00 uur in de bibliotheek aan de Vliet locatie Voorburg.

Aanmelden is niet nodig, u kunt zo binnenlopen.

Op dit moment vinden er geen (fysieke) spreekuren plaats. 

NIEUW: Loopbaanadvies spreekuur

Heeft u vragen over (om- en bij-) scholing of leren en werken? U kunt bij het leerwerkloket terecht! Wij staan iedereen te woord: studenten, werkzoekenden, werkenden en ook werkgevers.

Iedere maandag (m.u.v. feestdagen en schoolvakanties) van 13:00 - 16:00 uur in de bibliotheek aan de Vliet locatie Leidschendam.

U kunt zich gratis aanmelden per e-mail via zuidhollandcentraal@lerenenwerken.nl o.v.v. uw naam, datum/tijd en het doel van het gesprek. 

Op dit moment vinden er geen (fysieke) spreekuren plaats. 

Juridisch spreekuur

Het betreft een inloopspreekuur, u hoeft dus niet van tevoren een plaats te reserveren. U kunt zich melden bij de informatiebalie.

In de Bibliotheek in Voorburg van 10:30 tot 11:30 uur op donderdag:

  • 6 februari
  • 5 maart
  • 2 april
  • 7 mei
  • 4 juni

Afzeggen?

Bent u niet in de gelegenheid om langs te komen? Geen probleem! Neem contact op met mr. Kees-Pieter Dekker van Kortman Advocaten via dekker@kortmanadvocaten.nl.

Op dit moment vinden er geen (fysieke) spreekuren plaats. 

Wijkagent spreekuur

Wijkagent Jacqueline Fortuin houdt de eerste dinsdag van de maand een inloopspreekuur. Tijdens het inloopspreekuur kunt u bij de wijkagent terecht met uw vragen of andere zaken die u met haar wilt delen. U kunt zo binnenlopen. U hoeft u niet vooraf aan te melden. 

In de Bibliotheek in Voorburg van 11:00 - 12:00 uur op dinsdag:

  • 4 februari
  • 3 maart
  • 7 april
  • 2 juni

Op dit moment vinden er geen (fysieke) spreekuren plaats. 

E-book spreekuur

Lukt het u niet om e-books van de bibliotheek op een tablet of e-reader te zetten of het account aan te maken om toegang te krijgen tot het aanbod? Heeft u meer begeleiding nodig bij het lenen van e-books? Maak een afspraak aan de balie. Of reserveer een spreekuur op de website van de bibliotheek. Bekijk alle data in de online agenda. Het e-book spreekuur vindt plaats in Leidschendam, Rijswijk en Voorburg.

Op dit moment vinden er geen (fysieke) spreekuren plaats. Bekijk de Digi-Taalpagina bij lang-leven-leren voor tips en informatie over het landelijke SeniorWeb platform die u graag verder helpen met het lezen van e-books!

DigiCafé

Tijdens het DigiCafé kunt u zonder afspraak binnenlopen met uw vragen over het gebruik of de aanschaf van tablet, smartphone, e-reader, laptop of computer. Het DigiCafé vindt plaats in Leidschendam, Rijswijk en Voorburg.

Op dit moment vinden er geen (fysieke) spreekuren plaats. 

MantelzorgCafé

Bent u mantelzorger en wilt u wel eens andere mantelzorgers ontmoeten? In het Mantelzorgcafé krijgt u praktische tips, een luisterend oor en horen de ervaringen van andere mantelzorgers. Het mantelzorgcafé wordt gehouden in Rijswijk en Voorburg.

Op dit moment vinden er geen (fysieke) spreekuren plaats. 

Taalhuis spreekuren

Een vrijwilliger zoekt samen met u uit welke taalcursus het beste bij u past. Of stuurt u door naar een taalmaatje: dit is iemand die u verder helpt met het oefenen van de Nederlandse taal.

Leidschendam
Maandag      13:00 - 15:00 uur
Woensdag    11:00 - 13:00 uur

Rijswijk
Woensdag     10:30 - 12:30 uur
Donderdag    15:30 - 17:30 uur

Voorburg
Dinsdag        11:00 - 13:00 uur
Donderdag   13:00 - 15:00 uur

Op dit moment vinden er geen (fysieke) spreekuren plaats.