Er zijn diverse spreekuren in de Bibliotheek aan de Vliet. De details en data kunt u hieronder en in de online agenda vinden.

Wijkagent spreekuur

Met ingang van 4 februari 2020 houdt de wijkagent van Voorburg-midden, Jacqueline Fortuin, de eerste dinsdag van de maand van 11.00 – 12.00 uur een inloopspreekuur in de bibliotheek in Voorburg, Koningin Julianalaan 257. Tijdens het inloopspreekuur kunt u bij de wijkagent terecht met uw vragen of andere zaken die u met haar wilt delen. U kunt zo binnenlopen. U hoeft u niet vooraf aan te melden. 

Data:

  • 4 februari
  • 3 maart
  • 7 april
  • 5 mei
  • 2 juni

Juridisch spreekuur

In samenwerking met de Bibliotheek aan de Vliet organiseert Kortman Advocaten maandelijks een juridisch spreekuur in de bibliotheek in Voorburg. Tijdens het spreekuur zit een ervaren advocaat voor u klaar om al uw juridische vragen te beantwoorden. Een gesprek duurt maximaal 10 minuten en is gratis. U kunt u op de dag zelf hiervoor melden bij de informatiebalie in de bibliotheek. Bent u niet in de gelegenheid om langs te komen? Geen probleem! U kunt voor uw vraag ook per e-mail contact opnemen met Kortman Advocaten. Bekijk alle data in de online agenda.

Lukt het u niet om e-books van de bibliotheek op een tablet of e-reader te zetten of het account aan te maken om toegang te krijgen tot het aanbod? Heeft u meer begeleiding nodig bij het lenen van e-books? Maak een afspraak aan de balie. Of reserveer een spreekuur op de website van de bibliotheek. Bekijk alle data in de online agenda.