Arthur Japin in Theater Ludens

Met veel plezier ontvangen we in de Boekenweek de bekende schrijver Arthur Japin.

Met zijn achtergrond als acteur is Arthur Japin, behalve een geweldige schrijver, ook een beeldend verteller. Japin houdt een voordracht en leest voor uit eigen werk. In de pauze kunt u bij de boekenhoek van boekhandel Bruna uit Voorburg een boek kopen en dit laten signeren door Arthur Japin. Na de pauze kunt u uw vragen aan hem stellen.

Het wordt absoluut een boeiende en inspirerende middag.

  • Wanneer: zondag 26 maart 2017
  • Hoe laat: 15:00 - 17:00 uur
  • Waar: Theater Ludens, Burgemeester Feithplein 95, 2273 BW Voorburg
  • Kosten: € 15,00

We organiseren deze middag in samenwerking met Theater Ludens. Bibliotheekleden ontvangen voorafgaand, op vertoon van hun bibliotheekpas, gratis koffie/thee.

Over Arthur Japin

Arthur Japin (1956) studeerde aan de Theaterschool in Amsterdam. Hij speelde voor radio, tv en op toneel. Eind jaren tachtig stopte hij met acteren en begon te schrijven.

Japin debuteerde in 1996 met de verhalenbundel ‘Magonische verhalen’. Bij het grote publiek brak hij
door met zijn tweede boek, het verhaal van de twee prinsjes, ‘De zwarte met het witte hart’.

Met zijn achtergrond als acteur is Arthur Japin, behalve een geweldige schrijver, ook een beeldend verteller.

Arthur Japin draagt voor uit zijn roman 'Vaslav'.

Arthur Japin leest voor uit zijn roman 'De gevleugelde'.

Arthur Japin staat klaar voor het geven van zijn bijzondere lezing.

Bibliografie

  • 1996: Magonische verhalen
  • 1997: De zwarte met het witte hart
  • 1998: De vierde wand (reisverhalen)
  • 2001: Magonia (filmscenario - gebaseerd op enkele ‘Magonische verhalen’)
  • 2002: De droom van de leeuw
  • 2002: De vrouwen van Lemnos (choreografisch scenario)
  • 2003: Een schitterend gebrek
  • 2004: Dooi & Zeep
  • 2006: De klank van sneeuw
  • 2006: De grote wereld (Boekenweekgeschenk)
  • 2007: De overgave (winnaar NS Publieksprijs 2008)
  • 2008: Zoals dat gaat met wonderen (dagboeken uit 2000 t/m 2007)
  • 2010: Het lied van de moeder
  • 2010: Vaslav
  • 2012: Maar buiten is het feest
  • 2013: De man van je leven
  • 2015: De gevleugelde