6-9 jaar

Ben je 6 tot 9 jaar oud? Op de website van de Bibliotheek aan de Vliet vind je de leukste boeken! En informatie voor je werkstuk of spreekbeurt.

Zo is lezen in de zomervakantie nog leuker!

Kies uit gedrukte boeken, luisterboeken en e-books

Lees deze e-books op je telefoon of tablet

Naar alle e-books op jeugdbibliotheek.nl

Woezel & Pip in de VakantieBieb

naar vakantiebieb

In de VakantieBieb-app staan e-books en luisterboeken voor iedereen. Zoals het e-book 5 minuten verhaaltjes, Woezel & Pip. Ga naar de VakantieBieb op de online Bibliotheek en download de app.

Maak kans op een Beats-koptelefoon

Wil jij kans maken op een Beats-koptelefoon? Download dan de VakantieBieb-app en vertel ons welk e-books of luisterboek je het leukste vindt. Dan maak je kans op de Beats Solo Pro!

Nieuwe boeken bij de bieb

Tips van de Kinderjury!

naar Kinderjury

Ben je op zoek naar een leuk boek? Bekijk dan de tips van de Kinderjury! Op deze pagina vind je leuke e-books en luisterboeken van de Kinderjury.

Winnaar Kinderjury 2020

naar De Waanzinnige boomhut

Het boek De waanzinnige boomhut van 104 verdiepingen heeft de Kinderjury gewonnen! Ben je tussen de 6 en 9 jaar en wil je het boek graag lezen? Kijk dan gauw hier.

Lees deze e-books op je mobiel of tablet

Alle e-books voor 6-9 jaar

Gratis e-books

Naar de ThuisBieb

De ThuisBieb is een app vol met e-books. Voor iedereen, dus ook als je géén lid bent van de Bibliotheek! Download de app en lees thuis gewoon door.

Serie Huisarrest

Naar de serie

Luister naar de serie Huisarrest! Een spannend verhaal over 10 kinderen die aan hetzelfde plein wonen. Ze mogen niet naar buiten en niet naar school, omdat er een virus heerst...

BiebLab

Creatieve en toffe workshops: bouwen, stop motion film, green screen, 3D printen en nog veel meer!

Digitale prentenboeken

naar Boekpakket

Iedereen kan tot 1 juli onbeperkt digitale boeken lezen via Boekpakket. Ook AVI-boekjes! De prentenboeken zijn met voorleesfunctie. 

Paul van Loon leest voor!

Iedere dag leest Paul van Loon een hoofdstuk voor uit Allemaal Onzin. Onzin is het vreemde mannetje dat achter het behang woont. In de kamer Ivan Vladimir.

Werkstuk maken

Werkstuk maken

Zoek je een informatie voor je werkstuk? We helpen je graag. Kijk maar eens op deze pagina. Daar vind je een heleboel leuke informatie. Je kunt zoeken op onderwerp. Veel plezier en succes!

Oefen voor school!

Junior Einstein

Met Junior Einstein kun je online oefenen voor alle vakken van de basisschool! Bijvoorbeeld voor Begrijpend lezen, Topo en Rekenen. Superhandig dus! Log in met je Bibliotheekaccount.

Data Detox

Kinderjury 2019

Een serieus leuke surfgame voor kinderen van 8 tot 12 jaar die op speelse wijze complexe onderwerpen aansnijdt, van phishing tot internetcookies.

E-books

E-books lezen op je telefoon

E-books zijn boeken die je op je telefoon of tablet kunt lezen. Ze raken nooit uitgeleend en je hoeft ze niet terug te brengen! Heel handig. 

Luisterboeken

AVI-niveaus Jeugdbibliotheek

We hebben tijdelijk extra luisterboeken toegevoegd! Voor iedereen, dus ook als je geen lid bent van de Bibliotheek. Installeer de gratis LuisterBieb-app.

Wat is je AVI-niveau?

LuisterBieb

Weet je je leesniveau? Dan is het een stuk makkelijker om een boek te zoeken dat bij je past. Zo vind je boeken die niet te makkelijk, maar ook niet te moeilijk zijn!

Lees én luister met Yoleo

Lezen met Yoleo is makkelijk. De tekst wordt getoond én voorgelezen. Een soort karaoke dus! Met je Bibliotheekaccount kun je Yoleo gebruiken wanneer je wilt.

De Voorleeshoek

Kijk en luister naar leuke en spannende voorleesverhalen in De Voorleeshoek! Log in met je Bibliotheekaccount. Geen lid van de Bibliotheek? Meld je aan! De Voorleeshoek is tijdelijk toegankelijk voor iedereen.

Langaroo

Speel samen online en leer een nieuwe taal. Kies uit Engels, Arabisch, Pools, Nederlands of Turks.

Dyslectisch? Kies een boek van het Makkelijk Lezen Plein

Naar Makkelijk Lezen