Onze digitale samenleving verandert snel. Om ‘digitaal fit’ te blijven biedt de Bibliotheek aan de Vliet in samenwerking met SeniorWeb aan de Vliet u inspiratie, educatie en ondersteuning. Voor een optimaal en veilig gebruik van de digitale wereld worden er naast cursussen (van één tot meerdere dagdelen), aanmeldmiddagen en maandelijkse hulp- en inloopmiddagen georganiseerd.

Ons aanbod is zowel geschikt voor beginners die nog nooit met een computer, e-reader, tablet of smartphone te maken hebben gehad als ook voor gevorderden die specialistische hulp nodig hebben.

Persoonlijke aandacht en toegankelijkheid vinden we heel belangrijk. De groepen bestaan uit maximaal 10 cursisten (afhankelijk van de cursus/workshop).

Voor leden van de bibliotheek, ouderenbond, SeniorWeb en houders van de Ooievaarspas is er een kortingstarief. Alle prijzen van de meerdaagse cursussen zijn inclusief het lesboek. De korting met de Ooievaarspas geldt alleen bij de kaartverkoop aan de balie in de bibliotheek. Bij te weinig aanmeldingen wordt de cursus of workshop drie dagen voor aanvang geannuleerd.

INLOOPMIDDAGEN

Aanmeld en informatie inloopmiddagen

Om u persoonlijk te informeren hebben we aanmeld en informatie inloopmiddagen. Docenten van SeniorWeb aan de Vliet zijn aanwezig om u te informeren over computer-, e-reader-, tablet- en smartphone cursussen of workshops die gegeven gaan worden. Wij helpen u met het maken van de juiste keuze uit ons aanbod. Ook kunt u zich direct inschrijven.

Gratis inloop • 14:00 - 16:00 uur

____________________________________________________________________________________

Hulp en informatie inloopmiddagen

Elke maand organiseren we op vaste momenten gratis hulp en informatie inloopmiddagen. U kunt zonder afspraak binnenlopen met uw vraag over het gebruik of tips voor aanschaf van een computer, e-reader, tablet of smartphone. Deskundige docenten en medewerkers van de bibliotheek zijn er om uw vragen op te lossen.

Gratis inloop • 14:00 - 16:00 uur

____________________________________________________________________________________

Digitale smaakmakers

Dit voorjaar starten we in Voorburg en Rijswijk met ‘digitale smaakmakers’. Korte presentatiesvan één uur tijdens een inloopmiddag. Ook kunt u uw wensen doorgeven voor nieuwe (korte)cursussen.

Gratis • 14:30 - 15:30 uur

Allemaal Digitaal! Nieuwsbrief

Meerdere keren per jaar versturen wij een nieuwsbrief over de cursussen van SeniorWeb en Digisterker.

DIGISTERKER INFOMERCIAL

In dit filmpje ziet u de ervaringen van een Digisterker-cursist. Zij volgt de cursus in de bibliotheek.

Heeft u na het kijken van het filmpje nog vragen? Kom dan langs in de bibliotheek. Onze medewerkers helpen u graag.

AGENDA

Er zijn op dit moment geen artikelen over dit onderwerp beschikbaar.

ADRESSEN EN CONTACT

 • Leidschendam

  Fluitpolderplein 5 | 2262 ED Leidschendam

  Bekijk details van Leidschendam

 • Rijswijk

  Generaal Eisenhowerplein 101 | 2288 AG Rijswijk

  Bekijk details van Rijswijk

 • Stompwijk - Dorpshuis

  Zustersdijk 18 | 2266 EW Stompwijk

  Bekijk details van Stompwijk - Dorpshuis

 • Voorburg

  Koningin Julianalaan 257 | 2273 JG Voorburg

  Bekijk details van Voorburg

SeniorWeb aan de Vliet
Henk Selling: 06 112 74 139
Hans Imhoff: 070 395 28 48

de Bibliotheek aan de Vliet
Ingrid Naaktgeboren: 070 240 02 50
(alleen op dinsdag en vrijdag)

 

OVER SENIORWEB

SeniorWeb aan de Vliet biedt in samenwerking met de Bibliotheek aan de Vliet en de Samenwerkende Ouderenbonden Rijswijk diverse computercursussen en workshops aan.

De cursussen worden gegeven door deskundige docenten. De groepen zijn klein zodat er persoonlijke aandacht is voor iedere cursist.