De Rijswijkse Schouwburg

Er is niets wat mensen sneller verbindt dan een inspirerende omgeving van dans, muziek, toneel, cabaret of poëzie. Deze kunstvormen vindt u allemaal in de Rijswijkse Schouwburg.

De schouwburg ligt centraal en heeft gratis parkeergelegenheid. Daarom zijn de garderobe en een drankje altijd bij de prijs inbegrepen. Er zijn voorzieningen voor minder validen en slechthorenden.

Door een breed draagvlakte creëren, door cultuur bereikbaar te maken voor iedereen, houden we de(podium-)kunsten in stand. Daarom profiteren leden van de Bibliotheek aan de Vliet extra voordeel.

Locatie
Generaal Spoorlaan 10
2283 GM Rijswijk

Informatie en kaartverkoop

Voor informatie en kaartverkoop kunt u terecht op de website van De Rijswijkse Schouwburg. 

Theater Ludens

Theater Ludens: dé culturele hotspot van Leidschendam-Voorburg! Met meer dan 140 voorstellingen leveren zij u een geweldig aanbod op gebied van cabaret, toneel, jeugdvoorstellingen, concerten en films. Naast de reguliere voorstellingen organiseren zij speciale evenementen voor, en in samenwerking met onze cultureel actieve inwoners.

Theater Ludens is rolstoelvriendelijk en beschikt over een aangepast toilet.  

Burgemeester Feithplein 95
2273 BW Voorburg


 

 

 


 

Korting voor leden bij de Rijswijkse Schouwburg

Als lid van Bibliotheek aan de Vliet geniet u bij De Rijswijkse Schouwburg vrijwel altijd een korting op de reguliere entreeprijs op vertoon van uw ledenpas.

Ook als u online uw theaterkaarten koopt. U vult dan tijdens het bestelproces de promocode RSBV1819 in, waarna de korting verrekend zal worden. Zo betaalt u nooit teveel voor uw kaartjes!

*onder voorbehoud van uitzonderingen

Korting voor leden bij Theater Ludens

Als lid van Bibliotheek aan de Vliet geniet u bij Theater Ludens op vertoon van uw ledenpas een korting van € 1,00 op de filmvoorstellingen.

U betaalt € 7,00 i.p.v. € 8,00. Dit is inclusief pauzedrankje.

Kaarten zijn te koop via de website van Theater Ludens of via de theaterkassa 070 - 387 11 68.

De theaterkassa is geopend van donderdag t/m zaterdag 14:00 - 16:00 uur en één uur voor aanvang van alle voorstellingen.