De Rijswijkse Schouwburg

Er is niets wat mensen sneller verbindt dan een inspirerende omgeving van dans, muziek, toneel, cabaret of poëzie. Deze kunstvormen vindt u allemaal in de Rijswijkse Schouwburg. Een schouwburg die voor iedereen wel iets te bieden heeft. Een schouwburg die door zijn centrale ligging bovendien makkelijk bereikbaar is, voldoende gratis parkeergelegenheid heeft en dienstverlening hoog in het vaandel heeft staan. Daarom zijn de garderobe en een drankje altijd bij de prijs inbegrepen. Ook bieden ze voorzieningen voor minder validen en slechthorenden.

Uiteraard willen we cultuur zoveel mogelijk in stand houden en ondersteunen. Dat kan alleen als we een groot publiek trekken. Alleen dan hebben en houden de Kunsten bestaansrecht. Door een breed draagvlakte creëren, door cultuur bereikbaar te maken voor iedereen, houden we de(podium-)kunsten in stand. Daarom profiteren leden van de Bibliotheek aan de Vliet extra voordeel.

Generaal Spoorlaan 10
2283 GM Rijswijk

Korting voor leden

Als lid van Bibliotheek aan de Vliet geniet u bij De Rijswijkse Schouwburg vrijwel altijd een korting op de reguliere entreeprijs op vertoon van uw ledenpas.

Ook als u online uw theaterkaarten koopt. U vult dan tijdens het bestelproces de promocode RSBV1819 in, waarna de korting verrekend zal worden. Zo betaalt u nooit teveel voor uw kaartjes!

*onder voorbehoud van uitzonderingen

Voor informatie en kaartverkoop kunt u terecht op de website van De Rijswijkse Schouwburg. Maar ook telefonisch staan medewerkers voor u klaar via 070 - 336 00 77 of 070 - 336 03 36.

Het bespreekbureau is geopend dinsdag tot en met vrijdag van 13.00 tot 16.00 uur en vanaf een uur voor aanvang van een voorstelling.

Theater Ludens

Theater Ludens: dé culturele hotspot van Leidschendam-Voorburg! Met meer dan 140 voorstellingen leveren zij u een geweldig aanbod op gebied van cabaret, toneel, jeugdvoorstellingen, concerten en films. Naast de reguliere voorstellingen organiseren zij speciale evenementen voor, en in samenwerking met onze cultureel actieve inwoners.

Theater Ludens is rolstoelvriendelijk en beschikt over een aangepast toilet.  

Burgemeester Feithplein 95
2273 BW Voorburg

Korting voor leden

Als lid van Bibliotheek aan de Vliet geniet u bij Theater Ludens op vertoon van uw ledenpas een korting van € 1,00 op de filmvoorstellingen.

U betaalt € 7,00 i.p.v. € 8,00. Dit is inclusief pauzedrankje.

Kaarten zijn te koop via de website van Theater Ludens of via de theaterkassa 070 - 387 11 68.

De theaterkassa is geopend van donderdag t/m zaterdag 14:00 - 16:00 uur en één uur voor aanvang van alle voorstellingen.