BiebPanel onderzoek

De Bibliotheek aan de Vliet is in 2014 begonnen met BiebPanel, een online onderzoek platform dat speciaal is ontwikkeld voor de bibliotheekbranche. Met de onderzoeken wordt de bibliotheek vier keer per jaar voorzien van actuele klantinformatie op allerlei voor de bibliotheek relevante gebieden. Op basis van deze onderzoeksresultaten en feedback van de klant willen wij onze dienstverlening verbeteren.

Waarom meedoen en hoe werkt het?

Als panellid wordt u uitgenodigd voor deelname aan allerlei verschillende onderzoeken. U krijgt niet alleen de gangbare vragenlijsten voorgeschoteld, maar ook vragen waardoor u creatief kunt meedenken, vaak via leuke, makkelijke visuele technieken.

Uw mening is voor ons van groot belang. U kunt uw stem laten horen over verschillende specifieke onderwerpen. Regelmatig wordt u geïnformeerd over de uitkomsten van de onderzoeken en eventuele veranderingen naar aanleiding van de onderzoeken. Door uw deelname draagt u bij aan de toekomst van de Bibliotheek aan de Vliet.

De onderzoeken worden online uitgevoerd, dus kunt u waar en wanneer het u het beste uitkomt aan de onderzoeken deelnemen. Als lid van BiebPanel ontvangt u ongeveer éénmaal per 3 maanden per e-mail een uitnodiging voor een online vragenlijst. U ontvangt dus geen ongewenste telefoontjes of post naar aanleiding van uw deelname. De informatie die u in onderzoeken van BiebPanel verstrekt, blijft altijd anoniem, en uw persoonlijke gegevens worden nooit met derden gedeeld.

Bekijk de resultaten van eerdere Biebpanel onderzoeken:

Vragen?

Indien u vragen heeft over BiebPanel of hulp nodig heeft bij het beantwoorden van de enquêtevragen dan kunt u mailen met de helpdesk van Biebpanel of het secretariaat van de Bibliotheek aan de Vliet.