Colofon, privacy en disclaimer

De redactie van de website probeert alle teksten met zoveel mogelijke zorg te schrijven. Wijzigingen en typefouten zijn voorbehouden.

Teksten en foto's mogen alleen worden gebruikt na toestemming van de Bibliotheek aan de Vliet.

Heeft u vragen en/of opmerkingen over de website? Neem dan contact op met het secretariaat van de Bibliotheek aan de Vliet.

Privacyverklaring

De Bibliotheek aan de Vliet verwerkt persoonsgegevens over u omdat u lid bent van de bibliotheek.

Goede weergave van de website

U kunt de website van de bibliotheek het best bekijken bij een schermresolutie van 1280x1024 pixels of hoger met Internet Explorer (versie 8.0 en hoger), Firefox (versie 20.0 en hoger) en Google Chrome (versie 26.0 en hoger). Als u een andere schermresolutie of browserversie gebruikt, kan het voorkomen dat een enkele pagina niet helemaal goed wordt afgebeeld. In de meeste gevallen is het ook niet mogelijk de site te bekijken als u gebruik maakt van een browser die geen Javascript en/of Flash ondersteuning biedt.