Vrijwillige chauffeur

Wij zoeken per direct een betrouwbare en enthousiaste

Vrijwillige chauffeur

op dinsdag

Met de bestelauto van de Bibliotheek aan de Vliet rijd jij als vrijwillige chauffeur op dinsdag een route langs de bibliotheeklocaties in Leidschendam, Rijswijk, Stompwijk en Voorburg. Een vrijwilligersbaan met veel vrijheid en tegelijkertijd ook eigen verantwoordelijkheid. Je bent het visitekaartje van de bibliotheek. Je gedrag op de weg, maar ook bij de diverse instellingen, wordt direct geassocieerd met de bibliotheek. Je gaat respectvol met mensen én met het materiaal om. Als chauffeur weet je feilloos en veilig de snelste weg te vinden, om op tijd je vracht af te leveren of op te halen.

Maar er is meer: als chauffeur weet je ook je bestelauto slim te laden, zodat je zo efficiënt mogelijk werkt. Je laadt de wagen met rolcontainers en vervoert de materialen tussen de locaties. Daarnaast rijd je ook naar basisscholen voor het brengen en halen van leskisten en vervoer je kunstwerken voor de Kunstuitleen Rijswijk.

Wat verwachten we van jou?

• Je bent in het bezit van een rijbewijs B.

• Je bent op dinsdag beschikbaar.

• Je beheerst de Nederlandse taal.

• Je denkt op VMBO-niveau.

• Je woont in Leidschendam-Voorburg of Rijswijk.

• Het is een pré als je ervaring hebt met het rijden in een bestelauto.

Wat bieden wij jou?

Je krijgt een gratis bibliotheek lidmaatschap waarmee boeken, dvd's, tijdschriften en andere materialen kunt lenen. Ook krijg je korting op diverse activiteiten, zoals workshops en cursussen.

Je maakt onderdeel uit van de bibliotheekorganisatie wat samenwerking en gezelligheid met zich meebrengt. Het geeft een goed gevoel dat - mede dankzij jou - de bibliotheekleden sneller over alle materialen kunnen beschikken.

Werkdagen en -tijden

Je bent wekelijks beschikbaar op de dinsdag. Af en toe wordt er een beroep op jou gedaan voor een andere dag. Dit gaat altijd in overleg.

De materialen worden ‘s morgens verzameld en klaargezet. Je start om 13:00 uur en bent rond 16:00 uur klaar.

Op andere werkdagen is er een andere vrijwilliger die de bestelauto rijdt. De vrijwillige chauffeurs rijden op maandag tot en met vrijdag.

Word je enthousiast van deze vrijwilligersvacature?

Stuur je cv en motivatie per e-mail o.v.v. vacature vrijwillige chauffeur naar secretariaat@bibliotheekaandevliet.nl.

Bekijk de vacature als PDF

Heb je vragen over de vacature?

Neem dan contact op met Ineke Zonneveld (Manager programmering inwoners) via 070 2400 250. Zij is bereikbaar van maandag t/m vrijdag.