Basisscholen

Bekijk het actuele aanbod van 2021/2022 in onze nieuwe webshop en bestel waar en wanneer je wilt themakisten, leskisten, lessen, traininen voor leerkrachten en meer!

Handleiding (basisscholen en kinderopvang)

Bekijk de handleiding en bestel stap voor stap jouw leskisten, themakisten, lessen en meer. Of neem een abonnement, zoals een groepspas.

De volgende handleiding geldt voor de webshop van het educatieaanbod van de Bibliotheek aan de Vliet voor kinderdagverblijven en het basisonderwijs.

1. Je hebt geen account nodig om te bestellen in de webshop. Je bestelt met het algemene e-mailadres (bijvoorbeeld info@..) dat bij ons bekend is. Je kan dus als leerkracht niet met je eigen e-mailadres bestellen.

2. We werken met vaste uitleentermijnen voor themakisten, leskisten en voorleeskisten. Bij het product in de webshop staat de uitleentermijn vermeld.

3. Een product langer lenen? Reserveer dan twee periodes in plaats van één. Je betaalt dan ook voor twee periodes. Kies dan voor de startdatum van de tweede periode de einddatum van de eerste periode. Zo kan het product de hele periode op de locatie blijven.

4. In de webshop staan twee prijzen per leskist, voorleeskist of themakist. Dat komt omdat je een keuze hebt: of gratis afhalen of laten bezorgen tegen meerprijs

5. Je ontvangt automatisch bericht op het algemene e-mailadres dat de bestelling ontvangen is. Bij reservering met een datum in overleg, wordt er telefonisch of per mail contact opgenomen.

6. We factureren de producten uit de webshop achteraf.

7. Er volgt nog een mogelijkheid waarbij je kunt inloggen en alle reserveringen zelf kunt inzien. Op dit moment vragen we je om zelf de bestelbevestigingen die we toe mailen zelf, handmatig, in een map op te slaan.

Leskist: project armoede

link

Bekijk het project op onze nieuwe webshop

Adressen

 • Leidschendam

  Fluitpolderplein 5, 2262 ED Leidschendam

  Bekijk details van Leidschendam

 • Rijswijk

  Gen. Eisenhowerplein 101, 2288 AG Rijswijk

  Bekijk details van Rijswijk

 • Stompwijk - Bibliotheek op School

  Dr. van Noortstraat 90-92, 2266 HA Stompwijk

  Bekijk details van Stompwijk - Bibliotheek op School

 • Voorburg

  Koningin Julianalaan 257, 2273 JG Voorburg

  Bekijk details van Voorburg

link

Of lees meer informatie op onze website, zoals welke boeken erbij horen, of wat je met dit project bereikt.

Bestel de leskist of kies het lespakket.

Contact

Voor meer informatie over ons educatieve aanbod kunt u contact opnemen met:

educatie@bibliotheekaandevliet.nl

-

Loes Reichenfeld
Specialist Educatie
070 2400 250

Jacqueline van Munster
Specialist Kunstuitleen
070 2400 250

Cultuurmenu

Bekijk het aanbod voor Cultuurmenu (alleen voor basisscholen in Leidschendam-Voorburg) van 2022-2023 en schrijf je in vóór 15 juli.

Kinderopvang

Bekijk het aanbod voor peuterspeelzalen en kinderdagverblijven van 2021/2022 in onze nieuwe webshop.

Handleiding (Cultuurmenu)

De volgende handleiding geldt voor de webshop van Cultuurmenu.

1. Je hebt geen account nodig om te bestellen in de webshop. Je bestelt met het algemene e-mailadres (bijvoorbeeld info@..) dat bij ons bekend is.

2. We werken zoveel mogelijk met boekingen met vaste dagen en tijdstippen. Bij reservering met een datum in overleg, wordt er telefonisch of per mail contact opgenomen.

3. Je ontvangt automatisch bericht op het algemene e-mailadres dat de bestelling ontvangen is.

4. We factureren de producten uit de webshop achteraf, op basis van het aantal leerlingen van de school.

5. Er volgt nog een mogelijkheid waarbij je kunt inloggen en alle reserveringen zelf kunt inzien. Op dit moment vragen we je om zelf de bestelbevestigingen die we toe mailen zelf, handmatig, in een map op te slaan.