Werken bij de Bibliotheek aan de Vliet

Wat leuk dat je bij de Bibliotheek wil komen werken!

Met regelmaat zoeken we talentvolle en gekwalificeerde mensen voor ons team van ruim 50 medewerkers. Bekijk de openstaande vacatures, meer informatie over ons en wat wij jou kunnen bieden als je bij ons komt werken.

Daarnaast zijn we altijd op zoek naar een rijke diversiteit aan vrijwilligers: zonder deze inzet zouden we nooit zoveel sociaal-maatschappelijk relevante activiteiten en diensten kunnen aanbieden. 


VRIJWILLIGERSFUNCTIES BIJ DE BIBLIOTHEEK AAN DE VLIET

Als vrijwilliger lever je een belangrijke bijdrage aan het werk van de Bibliotheek en maak je activiteiten mogelijk. Daarnaast kom je als vrijwilliger in contact met de andere vrijwilligers en met de mensen voor wie je je inzet. 


Vrijwilliger Digitale Vaardigheden

Bij de Bibliotheek werken we aan een krachtige samenleving, onder andere door inwoners te ondersteunen met digitale vaardigheden.Wij helpen mensen om te leren omgaan met een computer, leren e-mailen of whatsappen en bij het gebruik van DigiD of overheidswebsites. Dat doen we samen met vrijwilligers en verschillende samenwerkingspartners.

Lees meer en meld je aan!

Lid Raad van Toezicht

Als lid van de Raad van Toezicht (RvT) draag je de bibliotheeksector een warm hart toe. Een kans voor wie zich wil ontwikkelen als toezichthouder en graag functioneert in een enthousiast team van vijf toezichthouders. De functie van RvT-lid is onbezoldigd.

Lees meer over deze vacature


OVER DE BIBLIOTHEEK AAN DE VLIET

De Bibliotheek aan de Vliet is de maatschappelijk betrokken Bibliotheek in Leidschendam-Voorburg en Rijswijk.

Een Bibliotheek die zich bezighoudt met de ontwikkeling van mensen zodat zij mee kunnen blijven doen aan de samenleving. We zijn de verbinder van mensen, kennis en verhalen.

 

Locaties

 • LEIDSCHENDAM
  Fluitpolderplein 5
  2266 ED Leidschendam

 • RIJSWIJK
  Generaal Eisenhowerplein 101
  2288 AG Rijswijk

 • VOORBURG
  Koningin Julianalaan 257
  2273 JG Voorburg

 • STOMPWIJK
  Doktor van Noortstraat 92D
  2266 HA Leidschendam