Attenderingsservice

Met de attenderingsservice van de bibliotheek kunt u kort voordat de uitleentermijn van de door u geleende materialen afloopt een inleverattendering via de mail ontvangen.

Bibliotheek aan Huis

Bibliotheek aan Huis is een speciale bezorgservice voor iedereen die door leeftijd, een langdurige ziekte of handicap niet meer in staat is zelf naar de bibliotheek te komen.

Internet / WiFi

U kunt in de locaties Leidschendam, Rijswijk, Stompwijk en Voorburg gebruik maken van internet en gratis WiFi. Ook wanneer u geen lid bent van de bibliotheek.

Voorlezen op maat

50+ Leest voor

Voorlezen op peuterspeelzalen, kinderdagverblijven en basisscholen door vrijwilligers.

Belastingdienst

Vanaf 1 maart kunt u weer Belastingaangifte doen. De bibliotheek stelt tot en met 1 mei gratis computers en de printer voor uw aangifte beschikbaar.
 

Bibliotheek Wise app

Met de Bibliotheek Wise App kunt u materialen zoeken, reserveren en verlengen op uw iPhone, iPad of Android.

De Wise app is gratis verkrijgbaar in de AppleStore en Google PlayStore.

Leeskringen

Lezen in een leeskring is leuk. Door samen te lezen met anderen, maakt u kennis met titels die u zelf misschien niet zo snel zou hebben gekozen.

Zaalverhuur

Zoekt u een ruimte voor een cursus, presentatie of vergadering? In de locaties Voorburg en Rijswijk verhuren wij ruimtes.

Betalen met iDEAL

U kunt vanaf huis via iDEAL uw contributie betalen en tegoed op uw lenerspas storten. Dit tegoed kunt u gebruiken voor het betalen van te-laat-geld of leengeld bij de zelfservice. Ook kunt u vanaf huis kaartjes kopen voor onze activiteiten met iDEAL.

Faciliteiten / Werkplekken

Wilt u eens rustig een krant of tijdschrift lezen of tegen een kleine vergoeding op onze computers met internet werken? Om gebruik te maken van een aantal faciliteiten hoeft u geen lid te zijn van de bibliotheek.

Mantelzorgcafé MOM

Bent u mantelzorger en wilt u wel eens andere mantelzorgers ontmoeten? In het Mantelzorgcafé krijgt u praktische tips, een luisterend oor en horen de ervaringen van andere mantelzorgers. 

Cultuurpunt Leidschendam-Voorburg

Toen Leidschendam-Voorburg