Allemaal digitaal weer van start

Gepubliceerd op: 18 augustus 2021 11:33

De Bibliotheek aan de Vliet en SeniorWeb aan de Vliet beginnen eind augustus met een nieuw programma met cursussen, workshops en hulp- en informatiebijeenkomsten op het gebied van smartphones, tablets, laptops en e-readers. Doe mee en zorg voor je digitale fitheid!

Klik & Tik, wegwijs met computer, tablet en internet

Heb je nog geen ervaring met computers en internet? Doe dan mee met de vier gratis lessen en ontdek de vele mogelijkheden van de digitale wereld.

Digitale overheid

Een goed vervolg op Klik & Tik is de gratis cursus Digitale Overheid. Als je nog geen DigiD hebt, vraag je dat aan in les 1. In de volgende drie lessen leer je werken met je DigiD. 

DigiCafé – gratis hulp voor je vragen op digitaal gebied

In het DigiCafé (14.00 – 16.00 uur) loop je zonder afspraak binnen met je vragen over het gebruik van je tablet, smartphone, e-reader, laptop of pc.

Voorburg: iedere twee weken op dinsdag (vanaf 31 augustus)
Rijswijk: iedere twee weken op woensdag (vanaf 1 september)
Leidschendam: iedere twee weken op donderdag (vanaf 2 september)

Workshops

In een workshop van twee uur verdiep je je in één specifiek onderwerp. Bijvoorbeeld Fiets- en wandeltochten maken met de smartphone, Geocaching met je smartphone of tablet of Fotograferen en filmen met de iPhone of iPad.

Cursussen

De cursussen bestaan uit maximaal vier lessen voor starters en gevorderden. Verdiep je in je Android-telefoon of -tablet, je iPhone of iPad, Windows 10. Of maak een fotoboek met Albelli.

Meer informatie

Het complete programma vind je terug op de Allemaal digitaal pagina of in de speciale folder die je af kunt halen in de bibliotheek.

Aanmelden en kaartverkoop

Meedoen met Klik & Tik en Digitale overheid is gratis. Wel vooraf aanmelden.

Voor de workshops en cursussen koop je een kaartje. Aanmelden en kaartverkoop kan via de agenda of aan de balie in de bibliotheek.