F70 exposeert in bibliotheek

Gepubliceerd op: 16 december 2021 11:17

Leden van de Rijswijkse fotoclub F70 exposeren van 17 december tot en met 29 januari in de bibliotheek in Rijswijk aan het Generaal Eisenhowerplein 101.

Onderwerpen expositie

Op de expositie zie je foto’s over verschillende onderwerpen, zoals natuur, landschappen, architectuur, creatief, abstract en straatfotografie.

De expositie is tijdens de openingsuren van de bibliotheek gratis te bezoeken.

Fotograferen bij Fotoclub F70

Zowel beginnende als gevorderde fotografen zijn van harte welkom bij Fotoclub F70 en zij kunnen aan alle activiteiten deelnemen. De leden komen elke dinsdagavond van 20.00 tot ongeveer 22.15 uur bij elkaar om hun kennis te verbreden en te verdiepen. Deze avonden worden gehouden in de bibliotheek in Rijswijk aan het Generaal Eisenhowerplein 101.

Indien de coronamaatregelen het niet toestaan, worden de clubavonden online georganiseerd. Iedereen kan zich in een informele sfeer en in eigen tempo ontwikkelen. De leden helpen elkaar, geven tips en beoordelen elkaars fotowerk op een positieve manier. Samen fotograferen is leerzaam en leuker!

Gevarieerd programma

Het jaarprogramma bestaat uit verdiepingsavonden, gastsprekers, workshops, bespreekavonden, competities en excursies. Alles is afgestemd op de wensen van de leden en momenteel ook aangepast aan de actuele coronamaatregelen.

Meer weten over F70

Voor meer informatie over F70 kun je terecht op de website van F70. Je kunt ook mailen naar info@fotoclubf70.nl.

© Foto: Katja Orlov