Geef uw mening over de huisvesting in Leidschendam-Voorburg

Gepubliceerd op: 18 december 2020 11:32

Hoe gaat u het liefst naar de bibliotheek? Met de fiets, auto, lopend of het openbaar vervoer? En wat heeft u liever, een beperkter aanbod dichtbij huis, of een groter aanbod wat verder weg? We zijn benieuwd naar uw antwoorden.

Wij vroegen u enkele weken geleden of u wilde meedenken over de bibliotheek van de toekomst. Deze vragen gingen met name over wat u in de bibliotheek zou willen doen. De resultaten van deze vragenlijst, en andere meedenksessies, worden nu geanalyseerd. 

Wat u in de bibliotheek wilt doen, heeft ook gevolgen voor de huisvesting. Als u veel verschillende boeken wilt kunnen lezen, moet er ruimte zijn voor een uitgebreide collectie boeken. Of is een afhaallocatie ook voldoende? Wilt u vooral werken, leren en diverse workshops volgen, dan vraagt dit een ander soort gebouw. 

Denkt u weer met ons mee?

U kunt de vragenlijst tot 8 januari 2021 invullen. Heeft u moeite met het invullen van de digitale vragenlijst, dan kunt u bellen naar 070 - 300 9617 (Angela van der Meer). 

Advies aan de gemeenteraad

Alle input wordt verwerkt in een advies aan de gemeenteraad. De gemeenteraad neemt naar verwachting in het tweede kwartaal van 2021 een besluit over de ontwikkeling van de bibliotheek.