Probeer de online Bibliotheek-app | Dinsdag 19 oktober in de bibliotheek in Voorburg

Gepubliceerd op: 6 oktober 2021 10:31

Ben je lid van de Bibliotheek maar leen je nooit e-books of luisterboeken en wil je de gratis app van de online Bibliotheek weleens uitproberen? Of heb je misschien wel de online Bibliotheek-app gedownload en heb je er nog vragen over? Kom dan op dinsdag 19 oktober tussen 11.00 en 17.00 uur naar de lees- en luisterspot in de bibliotheek in Voorburg. Onze medewerkers staan klaar om je te helpen met de e-books en luisterboeken in de app. En om antwoord te geven op al je andere vragen over het digitale aanbod van de Bibliotheek.

Iedereen is welkom

Maak je nog geen gebruik van de online Bibliotheek app? Dan is deze dag de kans om er kennis mee te maken. Als je al wel luistert of leest op je tablet of telefoon via de app, maar er nog vragen over hebt, ben je natuurlijk ook van harte welkom. Wij helpen je graag. Iedereen kan zo binnenlopen om zich gratis te laten informeren.

Duizenden e-books en luisterboeken in 1 app; gratis voor leden

Leden van de Bibliotheek kunnen binnen hun bestaande abonnement gebruikmaken van de online Bibliotheek-app. In deze app vinden zij duizenden e-books en luisterboeken, die allemaal direct te lenen en te lezen zijn op telefoon en tablet. Ook kunnen zij lijstjes maken met hun favoriete boeken, fragmenten beluisteren of previews van e-books bekijken. Met de meeste abonnementen kun je 10 e-books en 10 luisterboeken tegelijk lenen, voor een periode van 3 weken.

Lezen voor je lijst

Moet je voor school lezen voor je lijst? Dan is de online bibliotheek-app zeker iets voor jou. Je hebt de keus uit bijna 35.000 e-books en ruim 7000 luisterboeken. Er
zit zelfs een aparte rubriek ‘Lezen voor de lijst’ in de app.

Lees- en luisterspot

Iedereen die de online Bibliotheek-app wil proberen, kan naar de lees- en luisterspot komen. Ook niet-leden zijn van harte welkom. Op dinsdag 19 oktober tussen 11.00 en 17.00 uur staat de lees- en luisterspot in de bibliotheek in Voorburg. Onze medewerkers staan klaar om te helpen en om uitleg te geven.

De komende weken reist de lees- en luisterspot door Nederland. De bedoeling is om nog meer mensen te laten kennismaken met de e-books en luisterboeken van de online Bibliotheek. Ook is er natuurlijk ruimte voor andere vragen over het digitale aanbod van de Bibliotheek, zoals de TijdschriftenBieb en de online cursussen.

Download de app en ontdek de collectie

De online Bibliotheek-app vind je in de appstores:

voor iPhone en iPad

voor Android-apparaten