Informatiebijeenkomsten voor mogelijke taalmaatjes

Gepubliceerd op: 27 december 2022 10:33

taalhuis

Afgelopen jaar zijn er maar liefst 65 taalkoppels bij elkaar gebracht in Leidschendam-Voorburg. Hier zijn we erg blij mee! Volgend jaar worden het er zelfs 70, dus we zijn momenteel op zoek naar nieuwe vrijwilligers om taalmaatje te worden. Ben je benieuwd, maar wil je wat meer informatie? Kom dan langs bij één van de informatiebijeenkomsten!

Taalmaatje

Als taalmaatje ga je met een taalvrager aan de slag om zijn of haar beheersing van de Nederlandse taal te verbeteren. Na een kennismaking en een wederzijdse klik komen jullie wekelijks één uur bij elkaar om samen te oefenen met spreken, lezen en/of schrijven. Jullie ontmoeten elkaar in de bibliotheek, digitaal, of ergens anders. 

Informatiebijeenkomsten Leidschendam en Voorburg

Heb je interesse, maar wil je toch wat meer informatie voordat je je aanmeldt als taalmaatje? Kom dan langs op één van onze informatiebijeenkomsten. 

In de Bibliotheek Voorburg vindt deze plaats op dinsdag 10 januari van 16.30 uur tot ca. 17.30 uur (inloop vanaf 16.15 uur). 

In de Bibliotheek Leidschendam vindt deze plaats op woensdag 18 januari van 10.30 tot ca. 11.30 uur (inloop vanaf 10.15 uur). 

Aanmelden kan via taalhuis@bibliotheekaandevliet.nl. In het kerstvakantie (30 december t/m 8 januari) zijn wij met vakantie. Mails die in deze periode binnenkomen, beantwoorden we vanaf 9 januari.

Liever op een ander moment?

Kun je niet aanwezig zijn op één van bovenstaande momenten, dan plannen we een aparte afspraak in. Dat kan op een maandag of woensdag in Leidschendam of op een dinsdag of donderdag in Voorburg. 

Bekijk meer informatie hier