Vakantielezen

9 juli 2022 t/m 21 augustus 2022 | Voorburg, Leidschendam en Rijswijk

Kosten: Geen

Deze activiteit heeft in het verleden plaatsgevonden. Klik hier voor alle actuele activiteiten.

Deze zomer is de Bibliotheek jouw reisleider. Met Vakantielezen beleef je samen avonturen en ontdek je verhalen. Maak een levend bordspel op de Sprookjeseilanden, ren je rot in Sportmanië of lees het verhaal Monsterkrant van Paul van Loon.

Vakantielezen

In welk land start jullie reis? Verzamel alle schatten en maak kans op een tablet. Meld je aan op www.vakantie-lezen.nl en ga mee op reis!

Lezen doe je overal

Op de camping, in de tuin, aan het strand of op de trampoline: in de zomer kan je overal lezen. En met Vakantielezen wordt lezen een stuk leuker. Ben je benieuwd? Kijk dan eens op www.vakantie-lezen.nl. 

Reis mee!

Maak een bordspel op de Sprookjeseilanden, ren je rot in Sportmanië of lees het verhaal Monsterkrant van Paul van Loon. In welk land start jullie reis? Verzamel alle schatten en maak kans op een tablet. Meld je team gratis aan op:

vakantie-lezen.nl

Heb je altijd al een bezoekje willen brengen aan Lachland? Ben je benieuwd wie er in Sportmanië wonen? Voor Vakantielezen hebben 6 beroemde schrijvers verhalen geschreven.

• Sprookjeseilanden: Annemarie Bon
• De Griezelkust: Paul van Loon
• Avonturenland: Manon Sikkel
• Lachland: Tosca Menten
• Sportmanië: Harmen van Straaten
• Dierenrijk: Milouska Meulens

Meer lezen? Kom naar de Bibliotheek!

Lees de verhalen op www.vakantie-lezen.nl. Wil je Heb je alle 6 de schatten gevonden en de stickers opgehaald in de Bibliotheek in Rijswijk, Leidschendam of Voorburg?

Meer lezen? Kom langs in de bibliotheek of kijk op jeugdbibliotheek.nl voor extra leestips

Dan maak je automatisch kans op één van de tablets. De bibliotheek (landelijk) verloot de prijzen onder de teams die alle opdrachten hebben voltooid. De winnende teams krijgen per mail bericht