Online trainingen & cursussen

Gratis trainingen voor bibliotheekleden rondom alles wat met werk te maken heeft

Goodhabitz en Soofos zijn bekende platformen waar je snel en gemakkelijk een workshop of training kunt volgen. Gewoon thuis, via je eigen computer.

Bekijk het aanbod via jouw gebruikersgegevens en begin vandaag nog met een training. Als je lid bent van de Bibliotheek aan de Vliet kun je gratis gebruikmaken van het aanbod. 

GoodHabitz

Dus jij bent op zoek naar de beste manier om je persoonlijk te ontwikkelen? Leer vanuit jouw eigen intrinsieke motivatie, gebruik effectieve leermethoden die écht werken gewoon vanuit je eigen huis.

Wat heeft jouw interesse? Kies onder andere uit: Masterclasses, Inspirerend leiderschap, Office en meer!

Log in op GoodHabitz en bekijk alle cursussen en workshops

Soofos

Ontdek jouw nieuwe talent, hobby of passie met een cursus! Kies uit honderden online cursussen waar je écht wat aan hebt. Leer nieuwe vaardigheden die je leven leuker en je werk makkelijker maken.

Bijvoorbeeld: Fotografie, Marketing, Design of Programmeren.

Log in op Soofos en bekijk alle cursussen en workshops


Skillstown: ontwikkel je professionele skills

Bekijk om iets nieuws te leren voor je werk deze gratis trainingen van Skillstown.

Ontdek wat voor werk bij jou past, hoe je gezond en effectief thuiswerkt, zorgt voor beweging en ontspanning én hoe je omgaat met problemen en stress.

Er zijn webinars, podcasts, e-learnings en ultrakorte 'essentials' om snel iets nieuws te leren. Vraag toegang en ga aan de slag!

Wat past bij jou

Op zoek naar (ander) werk? We helpen je graag met trainingen om te weten wat bij jou past, een baan te zoeken en je goed te presenteren. Er zijn trainingen als: creëer je eigen droombaan of een elevator pitch maken.

Alles om een goede start te maken.

 

Toegang aanvragen

Sterker in je werk

Heb je moeite met bepaalde onderdelen in je werk? Wil je je voorbereiden op nieuw werk? Dan zijn deze trainingen iets voor jou! Creatief denken, assertiviteit, effectief communiceren, foutloos schrijven... en nog veel meer.

Daar wordt niet alleen je werk beter van... jij ook!

 

Toegang aanvragen

Gezond en goed (thuis)werken

Veel thuis aan het beeldscherm gekluisterd? Extra belangrijk om daar goed mee om te gaan. Denk aan een goede werkplek en werkhouding, maar bijvoorbeeld ook aan de balans tussen zorg en werk. En we hebben kantooroefeningen voor je.

Doe je voordeel met deze trainingen!

Toegang aanvragen

Wetgeving en omgaan met problemen

Soms is het lastig om ontspannen te werken: denk bijvoorbeeld aan conflicten, pesten of stress. Met deze trainingen kun je hier zelf iets aan doen.

Of misschien krijg je te maken met ontslag. Dan helpt het om op de hoogte te zijn van wet- en regelgeving. Die vind je hier ook.

Toegang aanvragen