Mantelzorgcafé

Mantelzorgers Ontmoeten Mantelzorgers in het Mantelzorgcafé

Als u mantelzorger bent draagt u een grote verantwoordelijkheid op uw schouders. U bent een onmisbare aanvulling in het leven van een dierbare en vult aan waar nodig, vaak naast professionele zorg. Om u daarin te kunnen ondersteunen bieden wij het Mantelzorgcafé (MOM) aan. Hier kunt u terecht met al uw vragen, zorgen delen en in gesprek gaan met anderen.

 

Voor wie is MOM?

Voor iedereen die op zoek is naar praktische tips, een luisterend oor of ervaringen met andere mantelzorgers wil delen, organiseert MOM een gezellig mantelzorgcafé. Op een informele manier kunt u hier vrijblijvend andere mantelzorgers ontmoeten en krijgt u informatie en advies van deskundige, professionele zorgverleners. 

Ontmoet gelijkgestemden in het Mantelzorgcafé.

Kom naar het mantelzorgcafé

Bekijk al onze mantelzorgcafés ook in onze online agenda.

De Mantelzorgcafés in Rijswijk gaan voorlopig niet door

De Mantelzorgcafés in Voorburg zijn weer opgestart

Bekijk het overzicht

Het doel van MOM

Zorgen voor een partner, familielid, vriend of vriendin met een zorgbehoefte of geheugenproblemen is bijzonder intensief en veeleisend. Als mantelzorger krijgt u dagelijks te maken met allerlei praktische en emotionele vragen.Vanuit de praktijk blijkt dat er onder mantelzorgers behoefte is om andere mantelzorgers te ontmoeten, van elkaar te leren en ervaringen uit te wisselen. 

Heeft u nog vragen?

Heeft u aanvullende vragen of behoefte aan een persoonlijk advies op basis van uw thuissituatie? Kom naar het mantelzorgcafé of neem contact op met:

Mantelzorgers Ontmoeten Mantelzorgers (MOM) is een initiatief van Stichting Woej, Florence en Woonzorgcentra Haaglanden (WZH).