Expositie en cursus van Fotoclub F70

Gepubliceerd op: 18 december 2019 09:00

Van 4 tot en met 28 januari exposeren de leden van Fotoclub F70 in de bibliotheek in Rijswijk. Er zijn foto’s met verschillende onderwerpen te zien, zoals natuur, landschap, architectuur, creatief, abstract en straatfotografie.

Opening expositie

Fotoclub F70 werkt al enige tijd samen met Trias, Centrum voor de kunsten. Daarom verricht Patty Jacobs, directeur van Trias, zaterdag 4 januari om 14.00 uur de officiële opening van de expositie. Belangstellenden zijn van harte welkom hierbij aanwezig te zijn.De expositie is tijdens de openingstijden van de bibliotheek gratis te bezoeken. 

Fotograferen bij Fotoclub F70

Zowel beginnende als gevorderde fotografen zijn van harte welkom bij Fotoclub F70 en kunnen aan alle activiteiten deelnemen. De leden komen elke dinsdagavond van 20.00 tot ongeveer 22.15 uur in de bibliotheek in Rijswijk bij elkaar om hun kennis te verbreden en te verdiepen. Iedereen kan zich in een informele sfeer en in zijn/haar eigen tempo ontwikkelen. De leden helpen elkaar, geven tips en beoordelen elkaars fotowerk op een positieve wijze. Samen fotograferen is leerzaam en leuker!

Gevarieerd programma

Het jaarprogramma van F70 bestaat uit verdiepingsavonden, gastsprekers, workshops, bespreekavonden, competities en excursies; afgestemd op de wensen van de leden. 

Beginnerscursus Digitale Fotografie

Voor beginnende fotografen (óók voor niet-leden van Fotoclub F70) start op maandag 17 februari in de bibliotheek in Rijswijk de beginnerscursus Digitale Fotografie.

Nog betere foto’s

Vallen uw vakantiefoto’s nog wel eens tegen? Of wilt u graag ontdekken hoe u met uw camera (nog) betere foto’s maakt? ……Misschien is dan de beginnerscursus ‘Digitale Fotografie’ van Fotoclub F70 wel iets voor u!

Stap voor stap

In zes avonden en twee praktijkochtenden ontdekt u stap voor stap hoe u nog betere foto’s kunt maken. Na het volgen van de cursus bent u zich bewust van de mogelijkheden van de camera en heeft u ontdekt welke factoren het verschil maken tussen een “gewoon kiekje” en een foto waar u echt trots op kunt zijn. Zo krijgt u nog meer plezier in het fotograferen! Op www.fotoclubf70.nl/cursus vindt u meer informatie over deze cursus en kunt u zich direct aanmelden. 

Meer informatie

Bezoek de website van Fotoclub F70, voor algemene informatie over de Rijswijkse fotoclub en de mogelijkheid voor aanmelding voor een gratis kennismakingsavond.