Werk aan jezelf met de workshops van Indigo Preventie

Gepubliceerd op: 7 februari 2020 13:00

Iedereen heeft weleens een periode waarin het niet zo lekker gaat. Vaak komt u daar zelf wel weer uit. Maar als uw klachten niet verdwijnen of zelfs groter worden, is het belangrijk om uw problemen aan te pakken en hulp te zoeken.

Gratis workshops en trainingen

Indigo Preventie uit Den Haag biedt bij de bibliotheken in Rijswijk en in Voorburg gratis workshops en trainingen aan om te voorkomen dat uw klachten verergeren en om (meer) grip op uw leven te krijgen.Daarnaast geeft Indigo nog drie trainingen bij de Vrijwilligersacademie in Rijswijk. 

Wat is Indigo Preventie?

Voor veelkomende sociale 'struikelblokken' is er een oplossing! Zo leert u bijvoorbeeld om 'meer in het nu te zijn', te stoppen met piekeren of assertiever te worden. Meld u nu aan, de cursussen en workshops zijn allemaal gratis. De workshops bestaan uit kleine groepen van maximaal 12 - 14 personen. 

Aanmelden

Aanmelden kan via de bovenstaande oranje knop, u wordt doorverwezen naar de Indigo pagina. hier kunt u uzelf aanmelden per onderdeel. Als u geen lidmaatschap heeft of het niet lukt met online aanmelden kunt u ook terecht in de bibliotheek bij de informatiebalie. Wij wensen u veel plezier!