Valentijnsdag met Uitgeverij Love Books

14 februari 2024, van 20:00 tot 21:00 | Online via Zoom

Deze activiteit heeft in het verleden plaatsgevonden. Klik hier voor alle actuele activiteiten.

Uitgeverij Love Books - Sterre

Heb jij altijd al willen werken bij een uitgeverij? Of ben je heel benieuwd hoe het er daar achter de schermen aan toe gaat? Meld je dan aan voor dit Zoomgesprek met Uitgeverij Love Books! Dé uitgeverij van romantische verhalen.

Meld je aan voor dit online Zoomgesprek

Over Uitgeverij Love Books

Zoals de uitgeverij zelf schrijft: Love Books is dé plek als je van romance boeken houdt, hoe romantischer hoe beter! De boeken gaan van hartverwarmende romcoms tot de ultieme steamy New Adult-reads. Denk hierbij aan schrijvers als Elle Kennedy, Ana Huang, Katee Robert, Lauren Asher en nog veel meer. Kortom: voor iedereen een boek om verliefd op te worden!

Uitgeverij Love Books

Meer informatie over Uitgeverij Love Books

Online Zoomgesprek

Tijdens dit online Zoomgesprek gaan we in gesprek met Sterre, marketing- en promotiemedewerker van Love Books. Zij gaat je alles vertellen over hoe een standaard werkdag er bij haar uitziet. Naar welke boeken Uitgeverij Love Books op zoek is, waar ze die precies op selecteren en nog veel meer.

Want hoe schrijf je eigenlijk een goed boek? Waar kun je allemaal op letten? En wat moet er met een verhaal gebeuren voor het gepubliceerd kan worden? En hoeveel boeken geeft Uitgeverij Love Books per jaar uit? Meld je vooral aan als je meer wilt weten. Of als je zelf tal van vragen hebt natuurlijk!

Heb je je aangemeld? Dan ontvang je van ons een mailtje met de link naar het online Zoomgesprek.


Waar en wanneer?

  • Waar: Online via Zoom (je ontvangt een link na aanmelding)
  • Wanneer: woensdag 14 februari
  • Hoe laat: 20.00 - 21.00 uur
  • Prijs: Gratis

 

Klik hier om je aan te melden