De Baby BoekStartochtend (0-1,5 jaar) in Leidschendam

Vrijdag 6 oktober 2023, van 10:30 tot 11:30 | De Bibliotheek in Leidschendam

Kosten: Gratis

Deze activiteit heeft in het verleden plaatsgevonden. Klik hier voor alle actuele activiteiten.

Samen met BoekStartcoach Mirona genieten van de leukste BoekStartboekjes.

DAG - TIJD - PLEK - PRIJS

  • Dag: vrijdag (om de week)
  • Tijd: van 10.30 - 11.30 uur
  • Plek: De Bibliotheek in Leidschendam, de kidstribune
  • Prijs: Gratis

Taal

Kinderen die als baby zijn voorgelezen zijn later beter in taal. Je kunt daarom niet vroeg genoeg beginnen. Tijdens de Baby BoekStartochtend ontdek je met je baby op schoot een boekje.

Je ontmoet er andere ouders van jonge kinderen en wisselt ervaringen uit. Er staat er een onderwerp centraal. De BoekStartcoach laat zien hoe je speels in contact staat met je baby en werkt aan de spraak- en taalontwikkeling. 

Soms nodigen we een deskundige uit. Ideeën van ouders zijn ook altijd welkom. De Baby BoekStartochtend is de plek om gezellig samen boekjes te lezen, plaatjes aan te wijzen en verhaaltjes te vertellen.

Spaarkaart

Heb je de BoekStartspaarkaart al? Vraag er anders naar in jouw vestiging! Elke keer dat je kindje in de Bibliotheek aan de Vliet komt en minimaal één boekje leent, krijgt het een sticker om op de BoekStartspaarkaart te plakken. Na 10 bezoekjes aan de Bibliotheek krijgt je kindje een cadeautje! Spaar je mee?

Lees meer

En bekijk de thema's per Baby BoekStartochtend. Zie ook waar en wanneer er een Baby BoekStartochtend is per locatie. Je bent ook van harte welkom bij een andere vestiging dan waar je normaal altijd komt. Als bijvoorbeeld die dag beter uitkomt, een vriend of familielid daar in de buurt woont. Of kom gezellig samen met een groep van de opvang. Tot snel!

Klik hier voor meer informatie


Peutervoorlezen

Heb je ook een peuter? Doe dan (ook) mee met het Peutervoorlezen!

Ga naar Peutervoorlezen


Contact

Meer informatie? Neem dan contact met ons op via het contactformulier.

Ga naar het contactformulier